1. Hem
 2. Vinn en drömresa med Brother P-touch

Det finns 15 fantastiska resor att vinna*

 

Vart skulle du resa om du hade € 5 000? Skulle det bli en solsemester med familjen på en härlig strand? Kanske en äventyrsresa? En romantisk storstadssemester? Eller en kryssning i Medelhavet?

Köp en Brother P-touch märkmaskin och var med om chansen till en drömresa. 

Delta genom att titta på videon nedan, svara på frågan och lämna dina kontaktuppgifter.

Lycka till!

Villkor gäller. Kampanjperiod 01/09/2018 till 31/12/2018. Erbjudandet upphör 31/03/2019. Om formuläret inte öppnas korrekt kan du öppna det här.

A man and a woman in a smart modern office use their computers to design and print labels to a Brother P-touch label printer

Organisera arbetsplatsen eller hemmet

Brother P-touch märkningsmaskiner är perfekta när du ska organisera arbetsplatsen eller hemmet. Använd dem för att märka mappar, lådor eller kanske din resväska med namn och adress. Du kommer att bli förvånad över hur användbar den är. 

Nu kan du köpa en märkmaskin för att märka dina saker, och dessutom chansen att vinna en resa!

 

Se våra märkmaskiner


BROTHER P-TOUCH KAMPANJVILLKOR (Sverige)

Dessa Användarvillkor gäller i händelse av konflikt eller inkonsekvens vid annan kommunikation, inklusive reklam- eller reklammaterial för Brother P-touch-kampanjen. Deltagare i Brother P-touch-kampanjen godkänner dessa villkor.

Promotor: Brother International Europe Limited, 1 Tame Street, Audenshaw, Manchester, M34 5JE, Storbritannien.

Administratör: TLC Marketing UK Ltd (TLC), PO Box 468, Swansea SA1 1RH.

1. Villkor: Kampanjen är öppen för Svenska medborgare endast 18 år eller äldre. Denna kampanj utesluter (i) agenter och / eller anställda hos sådana agenter av promotören, (ii) anställda av arrangören och dess koncernföretag, iii) de närmaste familjerna hos de agenter och anställda som avses i denna klausul och (iv) andra som är professionellt kopplade till kampanjen eller dess administration.

2. Deltagare måste köpa en av följande kvalificerade skrivare från Brother P-touch-serien, PT-H110, PT-D210, PT-D210VP, PT-D400VP, PT-D400, PT-D450VP, PT-D600VP, PT-P710 , PT-P750W, notera serienummer och behålla kvittot som inköpsbevis. 

3. Kunder som köper och registrerar en kvalificerad skrivare är berättigade att delta i en tävling för att vinna en av 15 Europaresor genom att svara på en fråga om vad som är deras drömsemester och motivera varför. 

4. Viktiga kampanjdatum; 

Kampanjperiod: 1 september 2018 till 31 december 2018. 
Registreringsperiod: 1 september 2018 till 31 mars 2019. 
Vinnare dras den 8 april 2019. 
Vinnarresa skall bokas med hemresa senast: 30 september 2020. 

5. Hur man deltar: 

Kvalificerade tävlingsdeltagare kommer att hänvisas till kampanjwebbplatsen brother.eu/ptouch30, där de måste ange sina registreringsdetaljer senast den 31 mars 2019 och svara på en fråga som beskriver deras drömsemester och motivera varför, för att vara med chansen att vinna en resa. Vinnarna bestäms av en oberoende panel. Man kan bara delta i en tävling per person. 
Semesterresan kommer att organiseras av TLC: s concierge-team. 
Vinnare av semestern måste ha fullgjort alla resor senast den 30 september 2020.

6. Priserna som erbjuds är: En semester i Europa för upp till fyra vuxna som består av t/r flyg ekonomiklass från en svensk flygplats inklusive bagage, upp till sju nätter på ett 4 * hotell på halvpension, transfer på destinationssidan och 500 € i spenderarpengar. Resdagarna kan anpassas med hänsyn till vinnarens behov och preferenser. 

7. Det finns totalt femton (15) prisresor som fördelas på följande deltagande marknader: Storbritannien, Nordirland, Frankrike, Belgien, Tyskland, Österrike, Spanien, Portugal, Italien, Schweiz, Nederländerna, Norge, Finland, Sverige och Danmark. En vinnare per prisdragning. Varje deltagare kan vinna högst en gång. 

8. Prisvinnare kommer att kontaktas via e-post och telefon senast den 21 april 2019. Prisvinnare måste ha svarat inom 14 kalenderdagar för att bekräfta att de vill ta emot och acceptera priset. Högst fem försök görs för att kontakta vinnaren. Om ingen kontakt kan göras och / eller inget svar mottas kommer en ny vinnare att dras och omfattas av samma villkor. Detaljer om resan som vinnaren önskar göra, måste bekräftas med TLCs concierge-team senast den 31 augusti 2019, det går inte att förlänga denna tidsfrist.

9. Vinnaren av semestern kommer att bli ombedd att lämna sina adressuppgifter när de kontaktas av TLCs kundservice team. 

10. Promoter och Administratör tar inget ansvar för registreringar som är ofullständiga, oläsliga, korrupta, förlorade, skadade, försenade eller misslyckades med att nå administratören. 

11. Vinnande deltagare kommer endast att mailas om deras registrering / anspråk har ansetts vara giltig. Ogiltiga bidrag kommer inte kvalificeras. 

12. Promoter och Administratör förbehåller sig rätten att kräva att deltagare lämnar ytterligare verifiering av inköpsbevis, så var god bekräfta ditt kvitto eller orderbekräftelse. Dessutom förbehåller Promoter och Administratör rätten att avvisa de registreringar som de anser är bedrägliga eller ogiltiga.

13. Din ansökan anses vara ogiltig (inklusive men inte begränsad till) om du;

• Inte är en kvalificerad kund som köper en kvalificerad Brother P-touch-skrivare enligt ovanstående beskrivning.
• Inte har angett dina registreringsuppgifter inom den angivna tidsfristen, senast den 31 mars 2019.
• Inte har angett ett korrekt serienummer för en kvalificerad Brother P-touch-skrivare.
• På något sätt har misslyckats att i övrigt följa dessa Villkor och motsvarande partnervillkor som bestämts av arrangören eller administratören.

14. Promotern och Administratören förbehåller sig rätten att ersätta vinsten med ett annat av lika stort värde, vid eventuell otillgänglighet på grund av omständigheter utanför deras kontroll.

15. Vinsterna är föremål för tillgänglighet och är inte för återförsäljning, de kan inte auktioneras eller bytas ut och kan inte överlåtas eller lösas in mot kontanter.

16. I den utsträckning som lagen tillåter kommer varken Promotern,  Administratören eller dess intressebolag vara ansvariga eller skyldiga att kompensera kunden eller ta ansvar för eventuella personskador eller andra skador som uppstår vid genomförandet av denna kampanj, inte heller kan de garantera kvaliteten och / eller tillgängligheten av de tjänster som erbjuds vid accept av vinsten och de kan inte hållas ansvariga för någon följd av personlig förlust eller skada. Konsumentens lagstadgade rättigheter är dock opåverkade.

17. Kampanjen använder endast de personuppgifter som lämnas för administration av kampanjen och utan annat syfte, såvida inte deltagarens samtycke ges. Alla personuppgifter kommer alltid att hållas konfidentiella och i enlighet med gällande lagstiftning om dataskydd. Besök brother på brother.co.uk/about-brother/privacy-policy för Promotorns sekretesspolicy. Man kan begära tillgång till sina personuppgifter, eller korrigera eventuella felaktigheter genom att skicka ett mail till brotherptouch@tlcrewards.com. Genom att delta i Kampanjen godkänner man användningen av sina personuppgifter enligt beskrivningen här. Kundinformationen skickas till Administratören för administrationen av priserna.

18. Denna kampanj administreras av TLC Marketing UK Ltd (TLC), PO Box 468, Swansea SA1 1RH. All korrespondens avseende kampanjen ska riktas till Brother P-touch Campaign, PO Box 468, Swansea, SA1 1RH, Storbritannien. Om deltagare av någon anledning stöter på problem, kontakta TLC på brotherptouch@tlcrewards.com.

19. Om någon av dessa klausuler framkommer som olaglig, ogiltig eller på annat sätt inte verkställbar, räknas den som ogiltig och tas bort från dessa villkor men de återstående klausulerna ska kvarstå och förbli i full kraft.

20. Ytterligare detaljer om vinstresor: Prispaketet måste accepteras som helhet, flygresor och hotell kan inte lösas in separat. Vinnaren och deras gäster måste resa tillsammans på samma flyg till prisdestinationen och stanna på samma hotell. Vinnaren och deras gäster måste var och en ha ett giltigt pass och ha alla nödvändiga och relevanta visum (om nödvändigt) för att resa till den valda prisdestinationen. Varje persons pass måste ha ett utgångsdatum tidigast 6 månader efter resedatum, om inget annat anges av en relevant förordning. Vinnaren och dess gäster är själva ansvariga för  eventuella pass- och visumkrav. Vinnaren och dess gäster ansvarar för alla utgifter som inte uttryckligen anges i dessa Villkor och därmed ingår i priset. Alla övriga kostnader och kostnader som uppstår till följd av semestern inklusive, men inte begränsat till, reseförsäkring, tilläggsresor, avgångsflygplatstransfer, utflykter, visum (om tillämpligt), vaccinationer (om nödvändigt), ytterligare måltider och drycker efter behov, extra utgifter, tips och andra förmåner skall bekostas av Prisvinnaren och dess gäster.

Q: Hur gör jag för att delta i tävlingen?

A: Om du har köpt en behörig Brother P-touch-märkmaskin, inom kampanjperioden, kvalificerar du dig till tävlingen. Kvalificerande modeller är:
 • PT-H110
 • PT-D210
 • PT-D210VP
 • PT-D400
 • PT-D400VP
 • PT-D450VP
 • PT-D600VP
 • P-touch CUBE Plus (PT-P710BT)
 • PT-P750W

Q: Hur länge pågår kampanjen?

A:  Kampanjen börjar den 1 september 2018 och slutar 31 december 2018. Du kan delta i tävlingen till och med och med 31 mars 2019.

Q: Vilka är priserna?

A: Du har chans att vinna 1 av 15 fantastiska resor värda upp till € 5 000 vardera.

Q: Hur deltar jag?

A: Allt du behöver göra är att köpa en märkmaskin på kampanj, under kampanjperioden. Fyll i formuläret med dina kontaktuppgifter, produktinformation och svara på en fråga. Om du vunnit en av resorna kontaktar vi dig via e-post efter dragningen den 8 april 2019.

Q: Var hittar jag serienumret på märkmaskinen?

A: Det finns på ett klistermärke på under- eller baksidan på din P-touch, eller under tapekasseten (öppna locket på tapekasseten).

Q: Jag har ytterligare frågor, kan ni hjälpa mig?

A: Självklart, om du behöver ytterligare hjälp, vänligen kontakta oss via e-post BrotherPtouch@tlcrewards.com 

 

Tävlingen hanteras och drivs av TLC Marketing UK Limited på uppdrag av Brother International Europe Ltd. Deras kontaktuppgifter är:

TLC Marketing
19 Harcourt Street
London
W1H 4HF

 

BrotherPtouch@tlcrewards.com

Inledning och syfte  

TLC Marketing UK Limited ICO, organisationsnummer Z2323468, värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd.  Vår registrering i registret kan ses här. I denna policy definieras "vi", "vår" och "TLC" alla företag som utgör TLC-gruppen

Dataskyddsförordningen medför ett förstärkt skydd för de personer vars personuppgifter behandlas och den ställer fler och hårdare krav på organisationer som behandlar personuppgifter. Vi värnar om din integritet och är därför mån om att följa gällande Dataskyddsförordningen och övrigt dataskyddsregelverk. TLC har mot denna bakgrund antagit denna integritetspolicy för behandling av personuppgifter för att informera om hur vi avser att behandla personuppgifter. Policyn syftar således till att lämna närmare vägledning om hur personuppgifter behandlas inom ramen för TLC:s verksamhet (inklusive information som inhämtas vid besök på vår webbsida och vid deltagande i kampanjer som anordnas av TLC och våra partners). Policyn beskriver även dina rättigheter som registrerad och hur dessa kan göras gällande.  

TLC samlar in och behandlar personuppgifter för följande ändamål:

 • För att tillhandahålla en direktmarknadsföringstjänst
 • Annonsera och marknadsföra på uppdrag av kunder och partners
 •  Genomföra forskning
 •  Upprätthålla vår egen bokföring och register
 • Uppfylla våra lagliga skyldigheter och utöva våra juridiska rättigheter (inklusive rättsliga förfaranden)

Om vi samlar in information för ett ändamål och sedan avser att använda det för ett annat ändamål, kommer vi att begära ditt samtycke att göra det och / eller informera dig när det är nödvändigt eller lämpligt. Våra lagliga grunder för att använda och lagra personuppgifter förklaras i mer detalj nedan.

TLC är personuppgiftsansvarig för personuppgifter som TLC behandlar avseende följande personer som har: 

 • Lämnat sitt samtycke till att erhålla marknadsföringsmaterial från TLC
 • Deltagit i kampanjer som organiseras av, på uppdrag av, eller tillsammans med TLC
 • Använt TLC: s webbsida eller andra webbsidor som vi driver på uppdrag av våra kunder

TLC kan, från tid till annan, behöva överlämna personuppgifter till tredje part (inklusive, men inte begränsat till, situationer där vi har en rättslig skyldighet att göra så). TLC kommer i följande fall överlämna personuppgifter till tredje part:

 
 • När sådan överföring är nödvändig för att driva vår verksamhet, tillhandahålla en tjänst eller fullgöra ett avtal med dig
 •  I de fall vi har ditt samtycke
 • Om vi har ett berättigat intresse att överföra uppgifter till tredje part, exempelvis när det är motiverat i syfte att förhindra bedrägerier
 •  I de situationer där vi har en rättslig skyldighet att överlämna personuppgifter till tredje part
   

 

Besökare på webbplatsen och personer som beställer våra produkter, tjänster eller deltar i kampanjer 

För att kunna tillhandahålla de produkter, tjänster och kampanjer vi har är det nödvändigt för TLC att använda och lagra personuppgifter enligt följande. 

 

Vilka personuppgifter samlar vi in och hur samlas dessa in:

 • IInformation som du tillhandahåller genom att registrera dig eller fylla i formulär på denna sida. Detta inkluderar information som lämnades vid tidpunkten för tecknande av de tjänster vi erbjuder, nedladdning av information som lagts ut på vår webbplats, publicering av material eller begäran om ytterligare tjänster.

 

 • Vi kan också fråga dig om information i samband med eller deltagande i kampanjer eller tävlingar sponsrade, marknadsförda eller erbjudna av oss och/eller av tredje part, information som du lämnar när du ger oss feedback eller kompletterar din profil och när du rapporterar ett problem gällande vår webbplats eller information som vi erhåller genom din användning av vår tjänst och dina besök på vår webbplats.

 

 • Annan information från din användning av vår webbplats, våra tjänster, annonseringar, inklusive information om dator och anslutning, statistik över sidvisningar, trafik till och från webbplatsen, annonsdata, IP-adress och standard webb logginformation.

 

 • Om du kontaktar oss kan vi registrera den korrespondensen.

 

 • Detaljer om dina besök på vår webbplats, inklusive, men inte begränsat till, trafikdata, platsdata, webbloggar och annan kommunikationsdata, oavsett om det är nödvändigt för våra egna ändamål eller av annan anledning samt de resurser du får tillgång till.

 

 Varför samlar vi in dina personuppgifter och hur vi använder den:

Vi samlar in personuppgifter av olika anledningar. De primära syftena är följande:

 • För att tillhandahålla de produkter eller tjänster du har begärt

   

 • Ge dig en personlig upplevelse och förstå dina behov bättre

   

 • Informera dig om händelser eller ge dig uppdateringar eller för att kunna kontakta dig när vi behöver få in eller ge dig ytterligare information
   

  Syftet med vår insamling av dina personuppgifter är för att vi bland annat ska kunna utföra vår verksamhet och tillhandahålla en tjänst, produkt eller marknadsföring eller genomföra ett avtal med dig:

   
 • För att uppfylla produkt-, service- eller marknadsföringsförfrågningar

   

 • Ge bästa möjliga kundservice och hjälpa oss med intern administration

   

 • Kontakta dig med viktig information om produkter, tjänster eller kampanjer, skicka en orderbekräftelse, påminna dig om en kommande händelse eller meddela dig om förändringar som kan påverka dig

 

Om du inte tillhandahåller de personuppgifter som är nödvändiga för en viss tjänst, produkt eller marknadsföring, kan vi kanske inte tillhandahålla efterfrågad tjänst eller produkt samt att det kan hindra dig från att delta i en aktuell kampanj.

 

Laglig grund för behandlingen

Laglig grund för den behandling av personuppgifter som sker enligt ovan är antingen intresseavvägning alternativt inhämtande av samtycke som inhämtas vid registrering på vår webbplats. Personuppgifter behandlas även enligt ovan i syfte att fullgöra avtal med dig samt på grund av att vi har en rättslig skyldighet till det, exempelvis till följd av bokföringsskyldighet. 

 
Vem delar vi personuppgifter med 
 

I enlighet med vad som anges ovan delar vi personuppgifter med partnerorganisationer som är involverade i våra produkter, tjänster eller kampanjer.

 

Hur länge lagras personuppgifterna 

TLC lagrar aldrig uppgifter längre än nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen. Bolaget genomför därför regelbundna gallringar bland lagrade personuppgifter och tar bort de uppgifter som inte längre behövs. För att TLC ska kunna tillhandahålla våra tjänster samt uppfylla våra lagliga skyldigheter lagrar vi personuppgifter i sex år från att informationen inhämtats, använts eller lagrats. Personuppgifter som behandlas i bokföringssyfte kan komma att sparas i sju år enligt gällande bokföringslag. I syfte att hantera rättsliga krav som riktas mot oss kan vissa personuppgifter även komma att sparas i tio år från ett avtalsförhållandes upphörande (enligt allmänna preskriptionsregler).


Dina rättigheter 

 

 • Du har rätt att vända dig till TLC i egenskap av personuppgiftsansvarig och begära tillgång till de personuppgifter som TLC behandlar och även informeras om bland annat ändamålen med behandlingen och vilka som mottagit personuppgifterna.
 • TLC ska i egenskap av personuppgiftsansvarig förse dig med kostnadsfri kopia på de personuppgifter som behandlas. Vid eventuella extra kopior kan TLC komma att ta ut en administrationsavgift. 
 • Du har även rätt att när som helst invända mot behandling av dina personuppgifter om dessa behandlas för direktmarknadsföring.
 • Om personuppgiftsbehandlingen grundar sig på ditt samtycke har du rätt att när som helst återkalla ditt samtycke. Sådan återkallelse påverkar inte lagligheten av personuppgifts-behandlingen innan samtycket återkallades.
 • ätt till dataportabilitet: Du har rätt till att få ut de personuppgifter som du har tillhandahållit TLC och har rätt att överföra dessa uppgifter till en annan personuppgiftsansvarig. Detta gäller dock under förutsättning att det
  (a) är tekniskt möjligt och 
  (b) den lagliga grunden för behandlingen utgörs av samtycke eller att behandlingen varit nödvändig för fullgörande av avtal.
 • Du har rätt att utan onödigt dröjsmål få dina personuppgifter rättade eller, under vissa förutsättningar, begränsade eller raderade. Om du anser att TLC behandlar personuppgifter om dig som är felaktiga eller ofullständiga kan du som registrerad kräva att få dessa rättade eller kompletterade.
 • Du har även rätt att få dina uppgifter raderade bland annat i fall att de inte längre är nödvändiga eller om behandlingen baseras på samtycke och detta har återkallats.

Observera att dessa rättigheter inte alltid är absoluta och det kan finnas vissa situationer där du inte kan utöva dem. För att hjälpa dig förstå hur de fungerar kan du besöka följande länk till Datainspektionens vägledning för varje rättighet:.

 Datainspektionens vägledning om den registrerades rättigheter   

Kontakta oss eller Datainspektionen 

Personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter är TLC Marketing, org. nr Z2323468, med adress 19 Harcourt Street, London W1H 4HF. Om du har frågor eller synpunkter kring behandlingen av personuppgifter kan du kontakta oss enligt nedan. Detsamma gäller om du vill utöva dina rättigheter (se ovan).
privacy@tlcmarketing.com alternativt

TLC Marketing 
19 Harcourt Street 
London 
W1H 4HF 

 

www.tlcmarketing.com/uk/contactus

 

Du har alltid rätt att kontakta Datainspektionen om du har synpunkter på vår behandling av dina personuppgifter. 

Kontaktuppgifter Datainspektionen:
Telefonnummer: 08-657 61 00 
E-postadress: datainspektionen@datainspektionen.se

TLC kan ändra denna Integritetspolicy och du bör därför regelbundet besöka vår hemsida för att vara säker på att du har läst och godkänt vår senaste Integritetspolicy. Vi är inte ansvariga för innehållet på externa webbplatser.

 

 

Cookies Policy

TLC: s webbplats samt webbplatser som vi driver och administrerar åt våra kunders vägnar placerar Cookies på din dator.

 

Vad är Cookies?

Cookies är små textfiler placerade på din dator eller din mobilenhet via webbplatser. De lagrar preferenser och annan information så att du kan använda webbplatsen effektivt och även ge information om hur webbplatser används. Vissa Cookies är väsentliga för att webbplatsen ska fungera, andra är valfria.

Du kan med de flesta webbläsare radera Cookies från datorns hårddisk, blockera alla Cookies, eller få en varning innan en Cookie lagras. Ytterligare detaljer om att ta bort Cookies är tillgängliga på  www.aboutcookies.org. Observera att borttagning eller blockering av Cookies kan påverka din fulla användning av våra webbplatser.

 

Viktiga Cookies

Vi använder session Cookies för att lagra information som är nödvändig för att webbplatsen ska fungera. Detta inkluderar Cookies som lagrar kodvalidering och belöningsinformation. Dessa Cookies upphör när du avslutar din webbläsarsession.

 

Vilka Cookies använder den här webbplatsen?

Dessa Cookies samlar information om hur besökare använder en webbplats, till exempel vilka sidor besökaren brukar oftast, och om de får felmeddelanden från webbsidor. Dessa Cookies samlar inte in information som identifierar en besökare. All information som dessa Cookies samlar in är aggregerad och därför anonyma. Informationen används bara för att förbättra hur en webbplats fungerar.

Vi använder Cookies för att "komma ihåg" vilka interaktioner användaren har haft med webbplatsen och de webbsidor som användaren har tittat på, till exempel webbadressen till sidan.

 

What first party Cookies does this site use?

Cookie

Namn

Syfte

Upphörande

TLC Temporary .NET
Sessions State

ASP.NET_SessionId

Används för att behålla en anonymiserad användarsession av våra webbservrar. När du lämnar webbplatsen kommer denna Cookie att tas bort.

När du stänger ner webbsidan. 

TLC Persistent Cookie
Consent pop up

CC_analytics

Cookie Samtyckescookie som visas efter att du har klickat på "tillåt Cookies" i den flytande sidfoten. Mer information: http://silktide.com/cookieconsent

1 år från skapandet 

 

Cookie

Namn

Syfte

Upphörande

Dessa Cookies används för att samla in information om hur besökare använder en TLC-webbplats. Vi använder informationen för att sammanställa rapporter och för att hjälpa oss att förbättra webbplatsen. Dessa Cookies samlar in information i en anonym form, inklusive antalet besökare på webbplatsen, varifrån besökare som har kommit till webbplatsen kommer från och sidorna de besökte.

GoogleAnalytics

_utma

Google lagrar informationen som samlats in av Cookies på servrar i USA. Google kan även överföra denna information Google lagrar informationen som samlats in av Cookies på servrar i USA. Google kan även överföra denna information till tredje part när detta krävs av lag, eller där sådana tredje parter behandlar informationen på Googles vägnar. Google kommer inte att associera din IP-adress med annan data som innehas av Google. Om du inte väljer bort Google Cookie, kommer du genom att använda denna sida att godkänna Google Cookie samt all information som genereras av Google Analytics.

2 år

_utmb

30 minuter

_utmc

När du stänger ner webbsidan. 

_utmz

6 månader


Du kan hitta en översikt av Google och dess behandling
här. För information om hur du avregistrerar från alla GoogleAnalytics-Cookies (från alla webbplatser som inte bara är från TLC), besök  Google.

 

Den här webbplatsen använder inte någon tredjeparts Cookies.

Om du vill ha mer information om Cookies som används av vår webbplats (och någon annan webbplats) kan du göra det från din webbläsare genom att följa dessa steg: www.wikihow.com/View-Cookies

 

Rättslig grund för Cookies som samlar in personuppgifter

När samtycke krävs för att Cookies ska placeras på din dator, är TLC:s användning och lagring av personuppgifter som är relaterade till dig, som Cookies tillhandahåller, baserad på ditt samtycke. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att uppdatera dina Cookie-inställningar och kontakta oss på  privacy@tlcmarketing.com.

 

Om samtycke inte behövs för att Cookies ska placeras på din dator (till exempel, där en cookie behövs för att vår webbplats ska fungera), kommer användningen och lagringen av all personlig information som tillhandahålls av Cookies att baseras på berättigade interessen. Våra berättigade intressen är driften av vår webbplats och främjande av TLC.