Tillagd i varukorg

Vad vi gör

Brother stödjer Cool Earth på flera olika sätt, t.ex. Eco-Points per anställd i Europa och “Click for the Earth” kampanjen.

Även våra kunder kan hjälpa Brother att stödja Cool Earth genom att returnera sina använda förbrukningsmaterial till Brother för återvinning. 

Läs mer

Asháninka

Brother stödjer Cool Earth's Asháninka projekt i den Peruanska regnskogen sedan 2009. Detta projekt utrustar med medicin, rent vatten till det lokala samhället och finansiering av sex båtar för att möjliggöra akut evakuering och transport till lokala marknader.

Läs mer om Asháninka

Orangerie Bay

Orangerie Bay i Papua Nya Guineas regnskog. Hittills har vi finansierat en ny skolbyggnad, donerat symaskiner och bidragit till hushållsartiklar och jordbruksredskap.


Läs mer om Orangerie Bay

Samarbete

Brother har samarbetat med Cool Earth sedan 2008 för att skydda miljontals träd från skogshuggare och byar för att hålla sin skog och sina hem intakta.

Med Brothers stöd har välgörenhetorganisationen bidragit till att skydda mer än 6 000 tunnland regnskog från förstörelse i Peru och Papua Nya Guinea.  

“Som en del av vår miljöpolicy har vi skapat ett långsiktigt samarbete med Cool Earth för att skydda vårt oersättliga ekosystem” - Yuichi Tada, tidigare Managing Director, Brother International Europe.

Stöd Cool Earth

Ladda ner PDF broschyr

Papua New Guinea - Efter ett år
Se vår video om vårt samarbete och framgångar i Orangerie Bay.

3,5 miljoner

av regnskogens träd har skyddats

56 liv har räddats

genom att finansiera akuta evakueringar

174 familjer

har fått större rättigheter genom kooperativ