Tillagd i varukorg
  1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2016
  5. Brother når nya framgångar med prisvärd lösning för webb- och videokonferenser

Brother når nya framgångar med prisvärd lösning för webb- och videokonferenser

Tusentals företag över hela världen använder just nu Brothers webbkonferenssystem OmniJoin - både små, medelstora och stora företag. OmniJoin är ett enkelt och säkert system att använda och det levererar video och ljud av hög kvalitet. Du behöver inte ens ha ett användarkonto för att delta - bara en internetuppkoppling, en dator, surfplatta eller smartphone. Vidare är Brother OmniJoin ett mycket prisvärt webb- och videokonferenssystem.
     

De flesta människor förknippar Brother med skrivare, allt-i-ett maskiner och märkmaskiner. Vissa känner också igen varumärket från hushållssymaskiner och symaskiner för textilindustrin. Endast ett fåtal vet att Brother även säljer en av de mest populära systemen för webb- och videokonferenser.

Brothers OmniJoin lösningar har i tysthet blivit en försäljningsframgång i många länder över hela världen. Detta är främst på grund av att OmniJoin är användarvänligt, mycket säkert och levererar ljud och video i hög kvalitet, till ett mycket lågt pris.

OmniJoin finns även tillgängligt i Sverige och i resten av de nordiska länderna, där ett stort antal företag och organisationer har antagit Brothers smarta system för webb- och videokonferenser.

OmniJoin är både användarvänligt och säkert

Webb- och videokonferenser har blivit allt mer vanligt och sker ofta dagligen hos många företag och organisationer; speciellt om de har filialer och anställda på olika platser; grannstaden eller på andra sidan jordklotet.

Webb- och videomöten kan förbättra samarbeten, skapa en bättre kommunikation mellan de anställda och öka produktiviteten. Dessutom kan du spara en hel del pengar på resekostnader, om du håller dina möten på din dator, surfplatta och smartphone, där du befinner dig.

Brother OmniJoin fungerar på tidigare nämnda plattformar och användarna behöver inte ha ett konto för att delta i ett möte; en Internet-anslutning räcker.

Den flexibla programvaran påverkar inte säkerheten, vilket kan vara mycket viktigt när det gäller webb- och videomöten där konfidentiella dokument, uppgifter och annan känslig information om kunder, leverantörer m.m. delas.

OmniJoin använder ett system som har placerats i molnet där all kommunikation krypteras, från användare till användare. Du kan även välja mellan en offentlig molnlösning och en privat molnlösning, det senare gör att du kan anpassa ditt egna säkra konferenssystem.

Fungerar med allt från smartphones till datorer

Brother OmniJoin är webbaserat och enkel att använda. Mötesorganisatören väljer de funktioner varje deltagare har tillgång till – och därefter kan webb- och videomötet börja, efter bara några sekunders förberedelse.

Deltagarna kan till exempel dela skärmar, program, dokument och få tillgång till media via OmniJoin, oavsett var de befinner sig geografiskt. De kan också skriva anteckningar, spela in möten, lagra information i molnet, fjärrstyra en dator eller använda en delad whiteboard funktion.

Video och ljudkvaliteten är mycket hög. Om du upplever buller under sändning är det mycket osannolikt att det beror på OmniJoin. Beroende på vilken version av systemet du väljer, kan videokvaliteten vara HD i 720- eller full HD i 1080 upplösning.

Med OmniJoin har du möjlighet att hålla webb- och videomöten med en smartphone eller surfplatta, som mötesorganisatör. Brother har en app för iPhone eller Android, där upp till fyra deltagare kan dela och presentera filer, se varandras skärmar eller chatta med varandra.

 

 

OmniJoin är prisvärt för alla typer av användare

Brothers urval av OmniJoin lösningar är lika brett och flexibelt som själva systemet.

Du kan få tre varianter av licenser som täcker allt från OmniJoin Lite med max 8 deltagare till OmniJoin Standard, till OmniJoin Pro med upp till 50 deltagare. Om du har behov av en skräddarsydd lösning finns också en möjlighet med OmniJoin Enterprise, där antalet deltagare kan vara 100 eller fler.

Oavsett vad du väljer, är priset mycket konkurrenskraftigt. Du kan köpa OmniJoin månadsvis eller som en årlig prenumeration.


Priser och tillgänglighet

OmniJoin webbkonferenslösningar kan köpas hos utvalda Brother återförsäljare över hela Sverige eller så kan du beställa direkt via www.brother.se

En av OmniJoin versionerna kan också köpas som en fysisk produkt: en dvd-box med en produktnyckel som aktiveras via Brothers hemsida. Den versionen, som täcker 30 deltagare, kostar 3 592 kr exkl. moms (4 490 kr inkl. moms).


För ytterligare information

Maila Brother Sverige, e-post: info@brother.se 
eller 
Nordisk marknads- och försäljningschef i Danmark, Henning Elkjaer, e-post: henning.elkjaer@brother.se

 
OmniJoin demonstrationsfilmer

Brother har tre videofilmer som demonstrerar hur OmniJoin fungerar. Nedan ser du om Kongsberg Maritime i Norge:

https://www.youtube.com/watch?v=TgqH2FmrMtg&index=5&list=PLfxNtWob8lwdJt5DDyE1TYKiKW9Ea22Nr

eller Tinius Olsen i Norge:

https://www.youtube.com/watch?v=3jOjYaGOaOo&index=6&list=PLfxNtWob8lwdJt5DDyE1TYKiKW9Ea22Nr

eller en produktfilm från Japan:

https://www.youtube.com/watch?v=OHt52mKT92I&list=PLfxNtWob8lwdJt5DDyE1TYKiKW9Ea22Nr&index=3