Tillagd i varukorg
  1. Hem
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2018
  5. Webbkonferenser erbjuder flexibla möten

Webbkonferenser erbjuder flexibla möten

Webbkonferenser erbjuder flexibla möten

Brothers webbkonferenssystem OmniJoin erbjuder sina användare en prisvärd lösning. Det är enkelt och snabbt att installera och du kan använda systemet på smartphones, surfplattor, bärbara- och stationära datorer. OmniJoin används av allt fler företag inom sjöfart, utbildning, teknik och läkemedel som en viktig del av arbetet.

Till följd av ökad globalisering blir god kommunikation över geografiska avstånd en allt viktigare konkurrensfaktor. Dessutom är det viktigt för en modern ledning att spara in på resekostnader, ge stöd åt medarbetare som befinner sig på andra platser, samt ta hänsyn till miljön genom att minska antalet flygningar.

Många använder webb- och videokonferenser för att anställda, studenter och kunder på olika geografiska platser lättare skall kunna komma i kontakt med varandra. Idén är god, men de flesta webbkonferenssystemen på marknaden är dyra och svåra att använda.
Så är det inte med OmniJoin från Brother. OmniJoin kräver ingen investering av dyra videokonferenssystem eller exklusiv hårdvara som dyra kameror, speciella mikrofoner eller stora servrar för att hantera trafiken. OmniJoin fungerar oberoende av vilken hårdvara du använder. Allt du behöver är en internetanslutning, en dator med kamera, mikrofon och högtalare. Har du dessutom en HD-bildskärm blir upplevelsen ännu bättre. 

All kommunikation via OmniJoin är mycket säker. Kommunikationen är krypterad enligt militärstandard. OmniJoin justerar automatiskt bildupplösning och bildstorlek beroende nätverk och hastighet på anslutning.

Brother erbjuder även molnlösningar som kan skräddarsys efter OmniJoin-värdens behov. Företag kan till exempel få sitt eget moln. De kan använda en billigare lösning i ett offentligt moln eller välja en hybridlösning som använder det bästa av två världar.   

Alla använder OmniJoin

Antalet användare av OmniJoin ökar ständigt i Europa då fler och fler upptäcker fördelarna i ett webbkonferenssystem. Allt från stora grupper, små och medelstora företag och den offentliga sektorn.

Läs hela pressmeddelandet i vårt nyhetsrum på Mynewsdesk. 

För ytterligare information

Fredrik Pauli, Produktchef Brother Nordic, telefon (+46) 31 734 12 00, e-post fredrik.pauli@brother.se