1. Hem Brother
  2. Om Brother
  3. News
  4. 2019
  5. Brother vinner fyra nya priser för fyra skrivare och en skanner

Brother vinner fyra nya priser för fyra skrivare och en skanner

Den tuffa testpanelen från Buyers Lab International har valt att ge utmärkelser till Brothers färglaserskrivare, bläckstråleskrivare för företag och kompakta skannrar tack vare deras enastående kvalitet och prisvärdhet.

Under loppet av ett år deltar Brothers produkter i många olika tester, granskningar och jämförelser på laboratorier världen över. Ett av dessa testlabb har precis utsett fyra av Brothers skrivare och en skanner till marknadens bästa.

Brother är särskilt glada för de här utmärkelserna. De kommer nämligen från Buyers Lab International (BLI) och är mycket svåra att erhålla.

BLI utsätter alla produkter för ett två månader långt och mycket krävande test där de utsätts för extrema belastningar som motsvarar användningen på stressiga kontor och arbetsplatser.

Buyers Lab delar ut priser två gånger om året, och Brother har precis hamnat på första plats med fyra skrivare och en skanner i BLI:s Winter 2019 Pick Awards.

De vinnande produkterna kommer från Brothers senaste LED-serie, den professionella A3-bläckstråleserien, och omfattar även Brothers kompakta dokumentskanner ADS-1700W.

– Vi blir lika glada varje gång våra produkter får utmärkelser och priser. Det bevisar att vi ligger helt rätt med våra skrivare, allt-i-ett-skrivare och skannrar. Dessutom fattar många kunder sitt köpbeslut utifrån rekommendationer som de läser i tidningar eller online, förklarar Fredrik Pauli, Nordic Product Manager.

Färgskrivare till mindre kontor

Buyers Lab använde uttryck som ”Big Value for Low Volume Users” när testpanelen delade ut priser för enastående kvalitet – ”Outstanding Quality” – i kategorierna för skrivare och allt-i-ett-skrivare som lämpar sig för mindre företag och hemmakontor.

Brother mottog bland annat pris för de två LED-färgskrivarna HL-L3270CDW och MFC-L3750CDW, som också är populära bland svenska kunder.

”Trots sitt låga pris och sin kompakta design visade Brother-färgskrivarna som vi testade sig ha massor av användbara och praktiska funktioner. Det gäller till exempel Brothers Web Connect, som gör att användaren kan välja mellan många olika molntjänster att skriva ut från”, skriver BLI i sin motivering.

Allt-i-ett-bläckstråleskrivare

Två av Brothers professionella A3 allt-i-ett-bläckstråleskrivare tog hem BLI-priser i sina kategorier.

Brother MFC-J6945DW och MFC-J6947DW imponerade på testpanelen med sin driftsäkerhet samt sina utskrifts- och skanningshastigheter. BLI skriver bland annat i sin rapport

”Brother MFC-J6945DW visade sig vara ett fördelaktigt alternativ för allt-i-ett-bläckstråleskrivare för mindre arbetsgrupper – och till ett förmånligt pris. Den är användarvänlig, snabb, och håller för att skriva ut mycket länge utan fel eller avbrott. Vi lät bland annat den testade Brother-skrivaren utföra ett utskriftsjobb på 30 000 sidor”.

BLI testade ytterligare tre Brother-skrivare i samma serie och gav dem alla toppbetyg i tillförlitlighet och arbetshastighet. Det var Brother MFC-J5945DW, HL-J6000DW och HL-J6100DW.

Kompakt skanner

Brothers kompakta och trådlösa ADS-1700W utsågs till ”enastående bärbar skanner” efter att testpanelen hos Buyers Lab hade synat den ordentligt i sömmarna och bland annat bedömt den utifrån effektivitet, programvarukompatibilitet, trådlösa anslutningar, mobilitet och användarvänlighet.

 

Fredrik Pauli, Nordic Product Manager,  Brother Sverige, fillial till Brother Nordic A/S, telefon +46-31 734 12 00 , e-mail fredrik.pauli@brother.se