1. Hem Brother
  2. Bläckstråleskrivare

Ge dina dokument liv med färgutskrifter i A3

En professionell, fullt utrustat serie bläckstråleskrivare för hela kontoret. 

Serien är flexibel och erbjuder både A3 och A4-utskrift i samma maskin. Oavsett om det är reklammaterial, en presentation eller ett Excel-dokument, ger serien dig möjlighet att gge ett stilfullt intryck.

Du vara säker på att du optimerar din produktivitet och håller kostnaderna nere med exceptionell pappershantering och förbrukning med hög kapacitet. Med låg energiförbrukning minskas påverkan på miljön.

Bläckstråleskrivare för företag - utformad för att möta kraven på moderna kontor.

Viktiga funktioner

Arbetsflöde

Brothers serie A3 bläckstråleskrivare kan hjälpa dig att arbeta mer effektivt. Med Web Connect kan du enkelt hantera dina dokument, skanna direkt till eller skriv ut från molntjänster, för arbete på språng.

 

Paper document

Pappershantering

Maximera produktiviteten med Brother A3-bläckstråleskrivare. Med den automatiska dokumentmataren (ADF) kan du skanna eller kopiera dubbelsidiga dokumentet medan du fokuserar på andra uppgifter. Med automatisk dubbelsidig utskrift sparar du tid och papper, vilket är bättre för miljön.

 

 

Clock

Färre avbrott

Bläckpatroner med högkapacitet som låter dig skriva ut upp till 6 000 sidor, resulterar i att du kan skriva ut längre och inte behöver byta bläckpatroner så ofta. Vår unika sidomätarfunktion ger dig full kontroll och överblick av din bläcknivå. 

The Benefits of Managed Print Services

7 fördelar med Managed Print Services (MPS)

Det kan kännas som en tung och tidskrävande uppgift att installera och underhålla en skrivarpark, och många företag efterfrågar hjälp. Managed Print Services (MPS) kan minska företagets utskriftskostnader samt spara tid på underhåll och installation av skrivare. 
Läs mer om de stora fördelarna ett företag kan dra nytta av med Managed Print Services (MPS)

Läs mer
Maximera ditt arbetsflöde
Flexibel pappershantering
Skriv ut med färre störningar

0 matchande produkter

Jämför: