1. Hem
 2. Brother Solutions
 3. air-scouter
airscouter full set new way of working

Öppna dina ögon för ett nytt sätt att arbeta

AiRScouter WD-200B har utformats för att enkelt kunna anslutas till existerande arbetsflöden, för enkel drift och för att ge bilder i hög kvalitet.

Viktiga funktioner för AiRScouter WD-200B:
 • HDMI anslutning med stöd för HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection)
 • 720p upplösning (1280x720 pixlar)
 • 30cm - 5m fokusering
 • Justerbart huvudband och "arm"
 • Inbyggt litium-jon batteri 

 

airscouter boost efficiency

Optimera produktiviteten på arbetsplatsen

AiRScouter ökar och optimerar produktiviteten genom att, sömlöst, överföra viktig information direkt till användarens synfält, så att användaren kan koncentrera sig på uppgiften.

AiRScouter WD-200B är idealisk för en mängd olika scenarion på arbetsplatser inklusive:

 • Fjärrassistans
 • Lagerinventering
 • Utbildning
 • Säkerhetsstyrkor
 • Löpande band

För mer information om AirScoutern, kontakta Brother på sales@brother.se

 

För mer information, ladda ner broschyr om AirScouter här

AiRScouter WD-200B stöder en HDMI-anslutning som möjliggör enkel integration med befintlig teknik. Utformad med kompabilitet i åtanke, kan WD200B enkelt integreras med en mängd olika enheter som datorer, surfplattor och smartphones.


Det justerbara huvudbandet och dess flexibla "arm" säkerställer att AiRScouter WD-200B fäster bekvämt på användarens huvud och säkert för hög prestanda. 

Få den hjälp du behöver direkt, genom att ha instruktioner i ditt synfält. Du slipper avbryta arbetet och felsöka i manualer och datorer. Detta är idealiskt för löpande band där hastighet och noggrannhet är avgörande faktorer.

För uppgifter som kräver kommunikation med experter på andra platser, ger AiRScouter användaren möjlighet att dela sin vy via en tredjeparts USB-kamera, som är borttagbar, (ingår ej, köpes separat) och en mobil nätverksenhet eller PC.


Detta är perfekt för underhållsarbeten, inventering och styrgrupper genom komplexa fysiska uppgifter inom området.

AiRScouterns LCD-panel och optiska design ger en ljus och skarp 720p hög upplösning. Fokusnavigeringen gör det möjligt för användaren att välja avståndet, från 30 cm till 5 m att minska påfrestningen på ögonen.

Se AiRScouter i action 

AiRScouter WD-300-serien är idealisk för att användas av drönarpiloter. Med AiRScouter kan du se det drönarens kamera ser, i real-tid, utan att behöva ta bort fokus från kontrollerna eller drönarens omgivning.

AiRScouter har även blivit väl mottagen av filmskapare. Genom att använda Brothers bärbar teknik ges kameraoperatören en högre grad av komfort och flexibilitet för att uppnå bilder som kan övervakas och optimeras i realtid.

AiRScouter kan också användas för fjärrstyrning av komplexa uppgifter som off-site underhållsarbeten. Genom att dela din personals synvinkel till större team, kan samarbetat gå snabbare och bli mer exakt utfört.