Dokumenthantering

Att skanna och hantera elektroniska dokument kan bli komplicerat, speciellt hos stora företag. Brothers lösningar för dokumenthantering erbjuder en mängd olika och mångsidiga sätt att skanna, arkivera och hämta affärsdokument varje dag.

Du kanske är intresserad av:

PrintSmart Secure Pro

Få kontroll över säkerheten och kostnaderna för utskrifterna i din organisation, med Brother PrintSmart Secure Pro

iPrint & Scan

Med Brothers kostnadsfria app, kan dina anställda skriva ut från och skanna till sina mobila enheter

Web Connect och Brother Cloud Apps

Anslut till molnet och redigera dina dokument direkt från din Brother enhet

Låt oss hjälpa dig med en lösning

Ja. Brother iPrint&Scan är en kostnadsfri app som är kompatibel med Apple iOS, Android och Windows mobila enheter. Du kan använda den för att skanna dokument till din mobila enhet, i hög kvalitet och som namnet på appen antyder så kan du även skriva ut.

Separata e-postmeddelanden löser det problemet automatiskt genom att dela på dina dokument i hanterbara sektioner, därefter skickas dom i flera e-postmeddelanden. 

Ja, det finns ett antal sätt att göra detta. Brother Cloud appar är ett programpaket med innovativa molnbaserade lösningar som du får tillgång till direkt via din Brother enhet, utan att använda en dator. Du kan också ta bort bakgrunder i färg med Remove Background och automatiskt rätta till matningsfel med Auto-deskew.

Det finns många sätt att hantera skannade dokument. Brother enheter kan skicka filen till ett nätverkskatalog, en FTP-server, en tredjeparts molntjänst eller till en e-postadress. Alternativt, spara det direkt på ett USB-minne. 

Brother at your side

Vi erbjuder en mängd olika lösningar för dokumenthantering, som kan anpassas efter företagets behov. Brother erbjuder:
  • Brett urval av lösningar
  • Pålitlig teknik
  • Flexibel design