Låt oss hjälpa dig med en lösning

Det bästa sättet att skriva ut från iOS är med kostnadsfria Apple AirPrint, som redan är en del av operativsystemet.
 
Med Brothers egna kostnadsfria app iPrint&Scan kan du skriva ut från och skanna till din Android mobila enhet. Alternativt, om du huvudsakligen använder Android 5.0 eller senare, går det snabbt och enkelt att använda kostnadsfria Brother Print Service Plugin. 
Med Brothers egna och kostnadsfria app iPrint&Scan, är det enkelt att skriva ut från och skanna till din Apple- eller Android mobila enhet. Den söker automatiskt efter kompatibla Brother skrivare i det trådlösa nätverket, därefter kan du enkelt skriva ut eller skanna till molnet med din mobila enhet. 
Ja, med Google Cloud Print. Skrivare som är anslutna till internet och ett Google konto kan skriva ut från vilken enhet som som används i en Chrome webbläsare eller Android operativsystem, vart än användaren befinner sig i världen.
Ja. Web Connect ger dig möjlighet att ansluta din Brother skanner eller allt-i-ett skrivare till dina favorit tredjeparts molntjänster. Filer kan laddas upp direkt utan att använda datorn och det fungerar även tvärtom  - du kan bläddra bland filer genom att använda kontrollpanelen på skrivaren och sedan skriva ut dem.
 
solutions-by-business-size

Brother at your side

På Brother förstår vi att alla företag och verksamheter är olika - därför utvecklar vi avancerade lösningar för mobila enheter och molntjänster, så att våra kunder kan arbeta på det sätt som passar dem bäst

Brother erbjuder:

  • Prisbelönta produkter
  • En mängd olika möjligheter
  • Kostnadsbesparande lösningar