1. Hem
  2. Brother Solutions
  3. OneQ-campaign

Grattis till din nya Brother-skrivare

Om du köper din skrivare från 1 april till och med 31 oktober 2018 medföljer en kostnadsfri prenumeration av One Q – säker utskrift. Den här prenumerationen garanterar att din nya skrivare också följer den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Med den här moln-lösningen får du fler alternativ än den GDPR-lösning som finns som standard i din nya skrivare.

Allt du behöver göra är att fylla i registreringsformuläret till höger. När du gjort detta så kommer du att få information från One Q angående lösningens inställning.
Kom också ihåg att registrera din skrivare för att få den utökade garantin.
Det kan du göra här.

Vilken säkerhetsnivå kräver ditt företag? Läs i den här broschyren om hur Brother-skrivaren och One Q-lösningen överensstämmer med lagstiftningen.

OneQ_kampagne_info_image_str2340x700px1

Vad är One Q?

One Q är en programvara som låter dig skriva ut säkert från alla dina skrivare som är anslutna till One Qs molnbaserade server. Utskrifterna skickas till en kö med full säkerhet där du sedan identifierar dig med kort eller PIN-kod för att få din utskrift*. 

På skrivarens display visas en lista över alla dina utskriftsjobb. Du väljer enkelt vilka jobb som ska skrivas ut eller raderas.

I One Qs kontrollpanel kan du bestämma regler och procedurer för anställda och deras utskriftsjobb. Till exempel:

  • Vilka dokument som ska skrivas ut i färg eller i svartvitt
  • Vem som ska ha tillgång till olika skrivare etc.

Du får dessutom tillgång till att se vem som har skrivit ut vad och när som säkerhetskontroll eller i redovisningssyfte. 

Läs mer om One Qs lösning för säker utskrift på deras hemsida.

*Lösningen kan enkelt utökas så att den omfattar och ger dig en Follow Me lösning.

OneQ_kampagne_info_image_str2340x700px2

Hur kommer du igång?

Du behöver inte konfigurera en server för att hantera den här lösningen. Allt hanteras säkert i One Qs molnbaserade datacenter. Det enda du behöver är en säker anslutning.

Fyll i registreringsformuläret till höger för att komma igång

Se vilka skrivare som kommer med vilken prenumeration:

Brother förbehåller sig rätten att visa fakturan på maskinen.

Kampanjen gäller endast för nordiska maskiner, och abonnemanget måste aktiveras senast den 30 november 2018.

Nödvändiga förutsättningar för att använda One Q-lösningen:

Skrivarna måste vara säkert anslutna till servern i molnet och lösningen kräver följande nätverksstrukturer:

  • En publik statisk IP-adress
  • En router som stödjer VPN-anslutningar

Registreringsformuläret innehåller ett fält där företagets nätverksadministratörs namn och e-postadress måste fyllas i. De här uppgifterna måste fyllas i eftersom det krävs en viss teknisk kunskap för att konfigurera VPN-anslutningen. Du måste också ange alla skrivare som du vill att lösningen ska stödja.

Fyll i formuläret och klicka på 'Skicka'
Genom att kryssa i rutan ovan godkänner du att vi kan tillhandahålla information och erbjudanden om Brother-produkter och tjänster via e-post.
Din information kommer att behandlas i enlighet med vår sekretesspolicy. Observera att du när som helst kan återkalla samtycke till marknadsföringskommunikation genom att klicka på "Avregistrera" i våra marknadsförings e-mail eller justera inställningarna i ditt Brother Online-konto.

Se våra Villkor
Din information kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy