moderns kontorslandskap med Brother-skrivare

Brother at your side

Med ett brett utbud av tjänster, tror vi på att erbjuda de allra bästa lösningarna, för dina affärsbehov. 

Låt oss hjälpa dig med en lösning...

Ja, med PrintSmart Secure Pro Mail2Print funktionen. Genom att använda Brothers säkra teknologi, kan dokumenten skickas med e-post till skrivaren, som bifogade filer och med en säker pinkod tillbaka. Skrivaren startar utskriftsjobbet när pinkoden läggs in.
Ja. PrintSmart Secure Pro ger dig möjlighet att kontrollera vem som kan och inte kan skriva ut, faxa, skanna och kopiera, via unika pinkoder eller med NFC kort. 
 
Split Emails löser det problemet automatiskt genom att dela på dina dokument i hanterbara sektioner, därefter skickas dom i flera e-postmeddelanden. 
 

När ett jobb har skrivits ut, är det inte alltid möjligt att se vem som har skickat det. Brothers ID-stämpel med de viktigaste uppgifterna, såsom användarnamn, datum, tid eller till och med ett anpassat meddelande, visas högst upp eller längst ned på sidan. För mer sofistikerad övervakning så finns Brother PrintSmart Secure Pro programvaran, som kan övervaka vem som har skrivit ut dokument, när och hur mycket det har kostat att skriva ut.