Tillagd i varukorg

"Det känns lika naturlig att använda Omnijoin som att använda blodtrycksmätare eller stetoskop"

Wellness Manor Kaisankoti är ett finskt företag som erbjuder rehabilitering och friskvård för kunder runt om i landet. Företaget som funnits i 60 år ligger i Esbo, Finland och strävar efter att vara en pionjär inom modern rehabilitering.

Kaisankoti har erbjudit sina patienter läkarbesök via webben sedan våren 2017- som ett alternativ till traditionellt läkarbesök. Ett läkarbesök via webben gör att både läkaren och patienten sparar tid. Den här typen av besök kan användas i de flesta fall som inte är akuta. Kaisankoti använder det oftast för rehabilitering inom företagshälsovård.

- Kaisankotis chefsläkare upplever videomöten som ett naturligt sätt att möta patienter. Anställda kan exempelvis, via sin webbkamera, visa sin arbetsmiljö för läkaren.

Webbkonferens, ett naturligt sätt att möta patienter 

Vid ett läkarbesök på nätet använder läkaren och patienten sina egna datorer. De kan se varandra och diskutera, via video, som om de vore i samma rum. Kaisankotis chefsläkare upplever webbkonferenser som ett naturligt sätt att möta patienter.  

- Även om det inte finns något att vara rädd för är det flera av mina läkarkollegor som inte använder videomöten för besök. Programmet är lätt att lära sig och det känns lika naturligt som att använda blodtrycksmätare eller stetoskop. 

Ett webbesök känns trevligare än ett telefonsamtal eftersom man kan se varandra.

Tack vare sitt webbkonferenssystem kan chefsläkaren på Kaisankoti rehabilitera patienter över hela Finland. 

OmniJoin som plattform

Läkarbesök kan med fördel genomföras via Brothers lösning OmniJoin. OmniJoins datasäkerhet är mycket hög. Systemet har hög ljud- och videokvalitet. Och dess kompabilitet och kommunikationskontroll styrs av Omnijoin IT-kontroller, inklusive begränsning av överföring till krypterade anslutningar. Det här gör det möjligt för läkare och patienter att tryggt och säkert gå igenom konfidentiella dokument under webbmötet.

Förutom dokument kan skriftliga instruktioner delas och sedan sparas på patientens egna dator.

Ett besök med läkare via webben är mer flexibelt än att behöva ta sig till vårdcentralen. Patienter sparar både tid och pengar.

Webbesök utesluter eller ersätter inte ett vanligt möte eftersom patienten väljer själv om han eller hon vill delta i ett videomöte eller besöka en läkare på en mottagning.  

Om Kaisankoti

Wellness Manor Kaisankoti ligger i Esbo, 30 kilometer från Helsingfors centrum.

Kaisankoti grundades när Finlands fjärde president (1937-40), Kyösti Kallios, fru Kaisa tyckte att Helsingfors, med omnejd, behövde en plats där utmattade personer kunde återfå sin hälsa. Kaisa Kallios stiftelse fortsätter att utveckla det banbrytande arbetet genom att erbjuda rehabilitering, företagsvård och livscoaching.

 

Läs mer om OmniJoin här

 

Kontakta oss för ytterligare information:

Oscar Olsson, Tel: 0703-858807, e-post: oscar.olsson@brother.se
OmniJoin säkra webb-konferenser ikon

Utmaningen

Patienter finns över hela Finland. Rehabilitering pågår under en lång period, och förbättring av kundens hälsa sker inte över en natt. Därför behöver läkaren hålla patientens välbefinnande under uppsikt. Patienten kanske har långt att åka till läkaren och det kan vara ansträngande att åka långt för ett kort besök. 

Lösningen

Med OmniJoin webbkonferenssystem kan läkaren övervaka patientens rehabilitering regelbundet och ge dem instruktioner. Om fysisk operation inte är nödvändig behöver inte patienten vara på plats. Flera personer kan delta i OmniJoin webbkonferenser och det går bra att dela konfidentiella dokument som OmniJoin håller säkra. 

Resultatet

Införande av moderna verktyg förbättrar planering av tid hos läkaren och patienterna. Med webkonferenser är det enkelt för rehabilitering att nå flera arbetsplatser i Finland. OmniJoin är ett kundorienterat, patientsäkert och enkelt sätt att kommunicera på. 

Ladda ner vårt white paper angående online vård
Ladda ner vårt whitepaper om onlinevård
Genom att kryssa i rutan ovan godkänner du att vi kan tillhandahålla information och erbjudanden om Brother-produkter och tjänster via e-post.
Din information kommer att behandlas i enlighet med vår sekretesspolicy. Observera att du när som helst kan återkalla samtycke till marknadsföringskommunikation genom att klicka på "Avregistrera" i våra marknadsförings e-mail eller justera inställningarna i ditt Brother Online-konto.

Genom att klicka på Skicka & Ladda ner, kommer du att vidarebefordras till nedladdningssidan för vårt white paper angående online vård.

Se våra Villkor
Din information kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy