Tillagd i varukorg

Skriv ut etiketter trådlöst från din smartphone

Välj mellan många fördefinierade etikettmallar och skriv sedan in din text för att skriva ut till en kompatibel etikettskrivare som PT-E550WNIVP, PT-P900W, PT-D800W eller PT-P750W.

Smartphone showing templates in Brother Cable Label Tool app

Malldriven för effektiv märkning

Appen har många populära mallar tillgängliga för identifiering av kabelar, front- och patchpaneler samt annan nätverksutrustning. Detta snabbar dramatiskt upp skapandet av etiketter och minskar misstag förorsakade av etikettutskrifter i fel längd.

Varför inte ladda ner nu för att upptäcka fördelarna med den här kostnadsfria märkningsappen?

Customised label printed using the Brother Mobile Cable Label Tool app

Skapa skräddardydda etiketter

Om de mallar som ingår inte uppfyller dina behov, kan du lägga till önskad text, symboler, bilder, streckkoder och ramar i din layout. Du på så vis kan enkelt skapa skräddarsydda etiketter som passar just dig.

Cable label tool app on a smartphone with a printed Brother P-touch label

Byt från bärbar dator till smartphone

Använd din smartphone och Brother Cable Label Tool istället för att bära med dig en tung dator. Med appen kan du designa dina etiketter och ansluta trådlöst till din P-touch märkmaskin. Det är en sak mindre att bära med dig när du är på språng.

Label printed to a Brother P-touch being held in hand, to demonstrate on-site label printing

Skriv ut hållbara etiketter direkt på plats

Att kunna skriva ut etiketter direkt på plats säkerställer att jobbet kan slutföras som planerat, utan att behöva vänta på att förtryckta etiketter.