Tillagd i varukorg

Brother Mobile Cable Label Tool app

Använd din smartphone för att välja mellan flera förbestämda etikettmallar. Skriv önskad text och skriv sedan ut trådlöst med en kompatibel märkmaskin som PT-E550WVP eller PT-P750TDI.

Ladda ner i app store    Ladda ner från Google play

Smartphone showing templates in Brother Cable Label Tool app

Mallar för effektiv märkning

Appen har flera populära mallar för enkel identifiering av kabel, anslutningspanel, manöverpanel och nätverksutrustning. Med hjälp av appen går utskrifterna snabbare och eventuella misstag som fel längd på etiketter minskas.

Customised label printed using the Brother Mobile Cable Label Tool app

Skapa skräddardydda etiketter

Om de mallar som ingår inte uppfyller dina behov, kan du lägga till önskad text, symboler, bilder, streckkoder och ramar i din layout. Du på så vis kan enkelt skapa skräddarsydda etiketter som passar just dig.

Cable label tool app on a smartphone with a printed Brother P-touch label

Byt från bärbar dator till smartphone

Använd din smartphone och Brother Cable Label Tool istället för att bära med dig en tung dator. Med appen kan du designa dina etiketter och ansluta trådlöst till din P-touch märkmaskin. Det är en sak mindre att bära med dig när du är på språng.

Label printed to a Brother P-touch being held in hand, to demonstrate on-site label printing

Skriv ut hållbara etiketter direkt på plats

Att kunna skriva ut etiketter direkt på plats säkerställer att jobbet kan slutföras som planerat, utan att behöva vänta på att förtryckta etiketter.