Tillagd i varukorg
  1. Märkmaskiner och etikettskrivare
  2. Brother PT-H75

PT-H75

Handhållen märkmaskin

Den kompakta, handhållna P-touch H75 är idealisk för användning i hemmet. Med ett brett utbud av tapekassetter i olika bredder och färger är P-touch H105 oumbärlig. Öka effektiviteten genom att försäkra dig om att föremål som exempelvis barnens skolartiklar, arkivmappar, CD-fodral och personliga tillhörigheter är tydligt identifierade med Brother P-touch-etiketter.

Viktiga funktioner

  • Bärbar och lätt
  • Med den inbyggda realklockan kan du snabbt stämpla etiketterna med tid och datum
  • Inbyggda ramar och symboler
  • Tapekassett medföljer
  • Skriver ut 3,5 mm, 6 mm, 9 mm och 12 mm breda etiketter

Översikt

PT-H75 Handhållen märkmaskin

Med sin lätta, kompakta design är den bekväm att ta med sig och använda. Den har en lättläst skärm och inbyggda mallar för märkningsuppgifter, till exempel mappflikar eller cd-fodral, och P-touch H75 är därför en idealisk märkmaskin för hemmet.

Anpassa dina etiketter hur du vill genom att använda en av de nio tillgängliga teckensnittsstilarna, välja bland mer än 80 symboler och bland sju dekorativa ramar.

Den inbyggda kniven ser till att etiketterna skrivs ut i rätt längd och gång på gång får ett professionellt jämnt snitt. 

Det finns en särskild kassett med tape som stryks på för att markera skoluniformer och sportkläder med ditt barns namn –­ skriv ut, klipp och stryk sedan fast etiketten på klädesplagget.

 Alkaliska AAA-batterier ger maximal bekvämlighet och flexibilitet.

Förbrukningsartiklar och tillbehör