1. Hem
  2. L6000

Brother L6000-serien

Det är inte bara ännu en laserskrivare.

Se hela serien

Enastående hastighet och effektivitet

Med "första sidan" på mindre än 8,5 sekunder, utskriftshastighet på 50 sidor/min och skanningshastighet på upp till 100 bilder/minut uppfyller denna serie arbetsgruppens hårda krav på dokumenthantering. 

Låg energiförbrukning och tonerkassetter för upp till 20.000 sidor bidrar till kostnadseffektiva utskrifter.

 

Hög tillförlitlighet

Robust och pålitlig, dessa maskiner är byggda för att hålla och rekommenderas för en utskriftsvolym på upp till 10 000 sidor/månad - mer än tillräckligt för att möta arbetsgruppens höga krav på utskrifter.

Pappershantering

Skrivarna kan enkelt utrustas med extra pappersmagasin/tornmagasin och sorteringsfack för att skapa skräddarsydda lösningar för att passa dina behov.

Se alla tillbehör

Enkel integration och anpassning

Med Brother Solutions Interface (BSI) kan du enkelt genomföra skräddarsydda mjukvarulösningar och anpassa användargränssnitt.

Förbättrad säkerhet

Säkerhet är en viktig faktor när man väljer skrivare. Våra senaste modeller levereras med Active Directory, LDAP, NFC, Secure Function Lock, funktion för säker utskrift, IP-Sec kryptering, SSL, säker PDF, skanna till SFTP och FTPSC - vilket säkerställer att dokument förblir säkra.

Se hela serien

Brothers L6000-serie består av nio mångsidiga modeller där var och en erbjuder olika nivåer av funktioner.

Möjligheter du inte förväntar dig.

Se hela serien

Flexibla utskriftslösningar

Brothers skrivarlösningar är innovativt utformade för att underlätta för din verksamhet genom att erbjuda maximal utskriftseffektivitet till en låg kostnad.

Professionella skrivarlösningar

PrintSmart Cost Control

PrintSmart Cost Control ger fullständig översikt av företagets skrivaranvändning och utskriftsbeteende via ett enkelt användargränssnitt och rapporteringsverktyg, vilket ger full kontroll över utskriftskostnaderna. Resultatet? Minskade utskriftskostnader och optimerat arbetsflöde.

PrintSmart Secure Pro

PrintSmart Secure Pro bygger på funktionalliteten hos PrintSmart Cost Controll och gör det möjligt för IT-personal att förbättra utskriftssäkerheten genom funktion för pull-printing och säkert frisläppande av utskriftsdata. Det är även möjligt för mobil utskrift och förbättrad skanningskapacitet.

PrintSmart Mobile

PrintSmart Mobile är en molnbaserad utskriftslösning som ger enkel utskriftstillgång för anställda och gäster. Perfekt för alla företag med en mobil arbetsstyrka eller Bring Your Own Device (BYOD) policy, vilket gör det möjligt för användare att skriva ut från mobila enheter, snabbt, enkelt och säkert.

MPS

Managed Print Services

Managed Print Services är det enkla sättet att förbättra produktiviteten och effektivisera sin budget. MPS är baserad på uthyrning av maskinvara där betalning av förbrukning och maskinvara sker ‘per klick’ – Ett praktiskt sätt att minska den totala utskriftskostnaden.

Professional Business Services

Professional Business Services säkerställer en kontinuerlig optimering av en skrivarpark och omfattar alla faser i inköpsprocessen – bedömning, övergång och optimering – för att säkerställa att dina utskriftsbehov uppfylls.