1. Hem Brother
  2. Skrivare

Hitta rätt skrivare i vårt sortiment

A man sat on a sofa using a laptop with a Brother printer in the background

Vad ska du tänka på när du väljer din nästa skrivare?

Det första du bör tänka på är vad du ska använda skrivaren till. Beroende på detta finns det ett antal funktioner som du bör hålla utkik efter för att säkerställa att du väljer rätt.

  • Utskriftsteknik
  • Pappersstorlek
  • Typ av utskrift  
  • Utskriftshastighet  
  • Anslutningsmöjligheter   
  • Antal pappersfack
  • Ytterligare funktioner som skrivaren erbjuder

A woman sat reading a delivery note next to a Brother printer

Vilken skrivare är rätt för dig?

Vill du köpa en skrivare men är inte säker på om du behöver en laser- eller bläckstråleskrivare? Låt oss förklara de viktigaste skillnaderna:

Laserskrivare är utformade för att ge högkvalitativa utskrifter av textdokument. Laserutskriftsteknik ger också snabba utskriftshastigheter samtidigt som den levererar höga utskriftsvolymer. 

Laserskrivare använder tonerkassetter som håller längre - vilket gör dem till ett populärt val på grund av deras låga utskriftskostnad per sida.

Bläckstråleskrivare är idealiska för utskrifter av färgbilder av hög kvalitet. Dessa enheter ger utmärkt fotokvalitet och möjliggör även kantlösa utskrifter. Bläckstråleskrivare är också bättre för miljön på grund av deras lägre energiförbrukning.

Alla skrivare i korthet

Letar du efter rätt förbrukningsmaterial till din skrivare?

Hitta den skrivare som passar bäst för dina behov

Det beror verkligen på vad du ska använda den till. För enkla uppgifter som att skriva ut barnens läxor eller ett och annat boardingkort är en bläckstråleskrivare det perfekta valet. Vi rekommenderar också bläckstråleteknik om du vill skriva ut högkvalitativa bilder eller foton.

Om du vill skanna eller kopiera dokument kan du överväga en multifunktionsbläckstråleskrivare med skanner- och kopieringsfunktioner.

För att skriva ut mycket större mängder eller om du vill skriva ut snabbt, kanske du vill överväga en laserskrivare.

Hos Brother hittar du ett brett utbud av enheter för användning i hemmet.

Brother för hemmet

På kontoret kan utskriftsvolymerna variera kraftigt på grund av flera användare. Multifunktionsenheter med laser som kan skanna och kopiera med möjlighet till dubbelsidig utskrift kan vara särskilt relevanta på arbetsplatser som skriver ut mer och behöver extra funktionalitet. Business-bläckstråleskrivare passar de kontor som behöver flexibilitet för att skriva ut både A4 och A3. 

För mindre företag eller kontor med lägre utskriftsvolymer är bläckstråleskrivare ett perfekt alternativ.

Hos Brother hittar du ett brett utbud av enheter för användning på kontoret.

Se våra skrivare för företag

Från en dag till en annan kanske du bara behöver skriva ut några få sidor. För detta rekommenderar vi en bläckstråleskrivare eftersom de är idealiska för utskrift av små volymer i färg och svartvitt.

Visa våra bläckstråleskrivare

På kontoret, eller i vissa fall hemma, finns det dagar då du skriver ut stora volymer.

För stora utskriftsvolymer rekommenderar vi en laserskrivare. Hos Brother hittar du enheter för alla budgetar. 

Se vårt sortiment av laserskrivare

Vår Managed Print Service erbjuder en komplett utskriftslösning för företag i alla storlekar. Oavsett om du är ett litet företag eller en stor organisation med flera anläggningar kan vi förse dig med rätt skrivarutrustning och de stödtjänster som ditt företag behöver.

Utforska MPS