Tillagd i varukorg
  1. Skrivare
  2. Bärbara Mobila skrivare
  3. RJ-2050

RJ-2050

Robust mobil skrivare med LCD-display, för utskrift av upp till 58 mm breda kvitton. Bluetooth- MFi-, Wi-Fi- och AirPrint-anslutning. Android-, iOS- och Windows-kompatibilitet

9.990,00 kr Inkl. moms 7.992,00 kr Exkl. Moms

Kompatibel med

Brother RJ-2050 med avancerade anslutningsmöjligheter är den idealiska mobila skrivaren för att skriva ut kvitton, biljetter och annan dokumentation, vartsomhelst och närsomhelst. Integrera med dina befintliga system tack vare Wi-Fi-, Bluetooth- och USB-anslutning. Gratis SDK-kits för iOS, Android och Windows finns tillgängliga, tillsammans med inbyggt stöd för ZPL II, CPCL och Brother ESC/P emuleringar.

Viktiga funktioner

  • Snabba thermoutskrifter på upp till 152 mm/sekund
  • Bluetooth-, Wi-Fi-, och USB-anslutning med stöd för MFi och AirPrint
  • Integrerad LCD-display
  • ZPL II© emulering, inklusive SDK kit för Android- och Windows-enheter
  • Robust IP54-certifierad design
  • Falltest från 2,5 meter

Garantier

Översikt

Robust 2 tums mobil kvittoskrivare med Bluetooth-anslutning

RJ-2050 är snabbast i sin klass och med en mängd anslutningsmöjligheter för iOS-, Android- mobila enheter och Windows PC, är skrivaren skapad för de mest tuffa förhållanden. Den lättlästa LCD-displayen tillsammans ett enkelt sätt att byta rullar gör RJ-2050 till den idealiska mobila skrivaren för ditt företag.


Direktutskrifter

Lämna kvitton till dina kunder i tid, efter avslutat arbete eller när artiklar levereras. Öka effektiviteten hos din mobila arbetsstyrka inom fältservice/försäljning, detaljhandel, allmän säkerhet, räddningstjänst, logistik, lagerhållning eller tillverkning.


Utformad för tuffa arbetsförhållanden

 

Med en IP54-certifiering mot damm och fukt och skydd mot 2,5 meters fallhöjd, klarar RJ-2050 påfrestningarna i det dagliga arbetet. Detta bidrar till att minska till exempel driftstopp som har orsakats av skadad utrustning.

 

 

Wi-Fi-, Bluetooth- och USB-anslutning

RJ-2050 har en mängd integrerade anslutningsmöjligheter inklusive Bluetooth (med stöd för Apple MFi). Anslut till Wi-Fi-nätverk eller ställ in skrivaren för att använda Wireless Direct-läget där ett trådlöst nätverk är tillgängligt. För Windows-baserade datorer finns en USB-port tillgänglig, för säker anslutning.


Integration med äldre system

För maximal kompatibilitet med gamla system, stödjer RJ-2050 ZPL II- och CPCL-emuleringar. Alternativt, kan du använda Brother ESC/P skrivarspråk för att få tillgång till, ändra och skriva ut mallar i skrivarens minne, som tidigare har utformats och laddats upp från datorn.


SDK-kit för iOS-, Android- och Windows-enheter

Lägg enkelt till utskrift inom befintliga program och programvara genom att dra nytta av en av Brother SDK-kits som finns tillgängliga (Software Development Kit) tillgängliga. Använd Brother B-PAC SDK för Windows-baserade program eller Brother Print SDK för Android-enheter. Mer information finns på http://www.brother.eu/developerLadda ner databladet med specifikationer

Jämför modellerna och deras funktioner och fördelar genom att ladda ner databladet för RJ-2000-serien mobila skrivare, under fliken hämtningsbara filer.

Specifikationer

Specifikationer

Användningstyper Bärbar
USB-RAM 32 MB
Minnesstorlek 32 MB
Uppladdningsbart litiumjonbatteri Ja
Bluetooth Bluetooth 2.1 EDR
Bluetooth-profiler SPP(Serial Port Profile) / OPP(Object Push Profile) / BIP(Basic Imaging Profile) / HCRP(Hard Copy Cable Replacement Profile)
USB-gränssnitt USB Ver.2.0 (Full Speed) (mini-B connector)
Trådlöst nätverksgränssnitt IEEE802.11b/g/n (Infrastrukturläge och Adhoc läge:[b/g/n] / Trådlös direkt läge:[g/n])
Vikt 465 g
Mått 122 mm (b) x 57 mm (h) x 100 mm (d)
Bältesklämma Ja
Litiumjonbatteri Ja
Annat Dokumentation
Typer och format Bredd: 58 mm / Diameter: Max 40 mm
Emuleringar ZPL II®‎, CPCL, ESC/P
Maximal utskriftslängd 1000 mm
Maximal utskriftsbredd 54 mm
Residenta teckensnitt Gothic, Letter Gothic Bold, Helsinki Max
Upplösning (dpi) 203
Standardutskriftshastighet 152 mm per sekund
SDK (Software Development Kit) Ja
Garanti 3 års garanti

Förbrukningsartiklar

Relaterade tillbehör

Förbrukningsartiklar för mobilutskrift