Brother original LC121VALBPDR bläckpatroner - svart, cyan, magenta och gul

Brother LC121VALBPDR Svart, Cyan, Magenta och Gul Bläckpatroner Multipack. Varje patron ger ca. 300 A4-sidor.

860,00 kr Inkl. moms

688,00 kr Exkl. Moms

Varje bläckpatron ger ca. 300 A4-sidor enligt ISO / IEC 24711

Högkvalitativa Brother-bläckpatroner

Minskar spill, sparar papper, tid och pengar

Produktinformation

LC121VALBP_main

Viktiga funktioner

  • Varje bläckpatron ger ca. 300 A4-sidor enligt ISO / IEC 24711
  • Högkvalitativa Brother-bläckpatroner
  • Minskar spill, sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

Brothers specialdesignade LC121VALBPDR bläckpatroner i svart, cyan, magenta och gul färger fungerar med ett brett sortiment av Brother-bläckstråleskrivare. Med dessa multifunktionsbläckpatroner reduceras tryckkostnaderna samtidigt som de ger enastående resultat. Oavsett om det är hemma eller kanske ett litet kontor, levererar skrivaren skarp färgkvalitet som inte kommer att blekna.

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

När det är dags att beställa nytt skrivarbläck kan du förlita dig på Brothers LC121VALBPDR multipack, för att garantera att din skrivare fungerar på bästa sätt  och att dina utskrifter förblir skarpa. 

Även om det kan vara lockande att köpa billigare, icke originalbläck, kom ihåg att påfyllningsbläck och andra billiga patroner kanske inte bara påverkar dina utskrifter men kan även orsaka skador på din skrivare.

Brother LC121VALBPDR original bläckpatroner LC121BK – svart, LC121C – cyan, LC121M – magenta and LC121Y – gul gör att din maskin fungerar på bästa sätt och ger dig mer värde för pengarna på lång sikt och fantastiska resultat, varje gång.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen