Brother original LC123VALBPDR bläckpatroner.

Brother original LC123VALBPDR bläckpatron Mulitipack, Svart, Cyan, Magenta och Gul. Varje patron ger cirka 600 A4-sidor.

1.220,00 kr Inkl. moms

976,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Varje patron ger cirka 600 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Högkvalitativa Brother originalpatroner

Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Produktinformation

LC123VALBP_main

Viktiga funktioner

  • Varje patron ger cirka 600 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Högkvalitativa Brother originalpatroner
  • Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Beskrivning

Brothers speciellt framtagna bläckpatroner LC123VALBPDR multipack fungerar med ett brett sortiment av Brothers skrivare. Med de här bläckpatronerna sänks utskriftskostnaderna och du får ett enastående resultat. Oavsett om det gäller hemmet eller kanske ett litet kontor, levererar skrivaren klarare, skarpare färgkvalitet som inte kommer att blekna.

 

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

När det är dags att beställa nytt skrivarbläck kan du förlita dig på Brothers LC123VALBPDR multipack, för att garantera att din skrivare fungerar på bästa sätt  och att dina utskrifter förblir skarpa. 

Även om det kan vara lockande att köpa billigare, icke originalbläck, kom ihåg att påfyllningsbläck och andra billiga patroner kanske inte bara påverkar dina utskrifter men kan även orsaka skador på din skrivare.

Brothers LC123VALBPDR original bläckpatroner multipack i svart, cyan, magenta och gul gör att din maskin fungerar på bästa sätt och ger dig mer värde för pengarna på lång sikt och fantastiska resultat, varje gång.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen