Brother original LC1280XLVALBPDR hög kapacitet bläckpatron- multipack

Brother LC1280XLVALBPDR svart Cyan, Magenta och gul bläckpatron-multipack. Varje färgpatron ger cirka cirka 1200 A4-sidor, svart patron ger cirka 2400 A-4 sidor.

1.750,00 kr Inkl. moms

1.400,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Svart bläckpatron ger cirka 2 400 A4-sidor, varje färgpatron ger cirka 1 200 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Högkvalitativ Brother original bläckpatron

Minimerar användande av papper, sparar tid och pengar

Produktinformation

LC1280XLVALBP_main

Viktiga funktioner

  • Svart bläckpatron ger cirka 2 400 A4-sidor, varje färgpatron ger cirka 1 200 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Högkvalitativ Brother original bläckpatron
  • Minimerar användande av papper, sparar tid och pengar

Beskrivning

Spara både tid och pengar genom att köpa värdepaketet LC1280XLVALBPDR med hög kapacitet bläckpatroner. Brother original LC1280XLBK-, LC1280XLC-, LC1280XLM- och LC1280XLY-patroner i det här prisvärda paketet är speciellt framtaget för att ge dig ett fantastiskt resultat, varje gång.

 

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger: 

Köp Brothers värdepaket LC1280XLVALBPDR bläckpatroner med hög kapacitet när det är dags att byta skrivarbläck. På så sätt säkerställer du att skrivaren fortsätter att fungera på bästa sätt och att utskrifterna förblir av bästa kvalitet.

Billiga icke-original bläckpatroner påverkar inte bara kvaliteten på dina utskrifter men kan också göra eventuella garantier ogiltiga och orsaka långvarig skada på din skrivare. 

Med Brothers värdepaket LC1280XLVALBPDR  bläckpatroner i svart, cyan, magenta och gul fungerar din maskin precis som den ska. Du får mycket valuta för pengarna och utmärkta resultat varje gång.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen