Brother original LC129XLVALBPDR hög kapacitet bläckpatron- värdepack

Brothers LC129XLVALBPDR värdepack Svart Cyan, Magenta och Gul. Varje färgpatron ger cirka 1 200 A4-sidor; svart bläckpatron ger cirka 2 400 A4-sidor.

1.670,00 kr Inkl. moms

1.336,00 kr Exkl. Moms

Svart bläckpatron ger cirka 2 400 A4-sidor, varje färgpatron ger cirka 1 200 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Högkvalitativa Brother original bläckpatroner

Minimerar användande av papper, sparar tid och pengar

Produktinformation

LC129XLVALBP_main

Viktiga funktioner

  • Svart bläckpatron ger cirka 2 400 A4-sidor, varje färgpatron ger cirka 1 200 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Högkvalitativa Brother original bläckpatroner
  • Minimerar användande av papper, sparar tid och pengar

Beskrivning

Köp Brothers LC129XLVALBPDR värdepack, original bläckpatroner. Bläckpatronerna har hög kapacitet vilket gör det enkelt att ersätta alla patronerna och samtidigt spara pengar. Din skrivare att fortsätta leverera dokument av högsta kvalitet. 

Mer om den här produkten ...

Alla Brothers patroner – inklusive LC129XLVALBPDR värdepaket - testas noga för bästa möjliga lösning. 

Värdepaketet innehåller fyra bläckpatroner med hög kapacitet. XL-patroner håller längre än standardpatroner, men ger samma utmärkta kvalitetsresultat.

Billiga, icke-originalpatroner som finns på marknaden är inte lika kompatibla med din Brother-skrivare. De kan orsaka problem med både utskriftskvalitet och maskinens prestanda och kan komma att bli kostsamt på längre sikt. 

LC129XLVALBPDR original-bläckpatroner med hög kapacitet säkerställer att skrivaren fortsätter att fungera problemfritt. Det ger dig bättre valuta på långsikt.

 

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen