Brother original LC229XLVALBPDR bläckpatron med hög kapacitet multipack

Brother LC229XLVALBPDR bläckpatroner svart, cyan, magenta och gul multipack. Varje patron räcker till cirka 2 400 A4-sidor.

1.560,00 kr Inkl. moms

1.248,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Svart bläckpatron ger cirka 2 400 sidor, färgpatroner ger cirka 1 200 sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Högkvalitativa Brother originalpatroner

Minskar användandet av papper, sparar tid och pengar

Produktinformation

LC229XLVALBP_main

Viktiga funktioner

  • Svart bläckpatron ger cirka 2 400 sidor, färgpatroner ger cirka 1 200 sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Högkvalitativa Brother originalpatroner
  • Minskar användandet av papper, sparar tid och pengar

Beskrivning

Byt dina Brother original-bläckpatroner problemfritt och prisvärt genom att köpa LC229XLVALBPDR med hög kapacitet multipack. Paketet innehåller patronerna svart, cyan, gul och magenta, som är framtagna för att du skall få ut så mycket som möjligt av din skrivare från Brother.

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

I LC229XLVALBPDR multipack ingår bläckpatronerna LC229XLBK, LC225XLC, LC225XLM och LC225XLY. De är speciellt framtagna för att fungera optimalt med din skrivare från Brother och för att leverera enastående resultat varje gång.

Billiga, icke-originalpatroner som finns på marknaden kan spara dig pengar på kort sikt, men de är inte lika kompatibla med din skrivare.  Att använda sådana kan leda till problem med utskriftskvaliteten och till och med skada skrivaren – så varför ta risken?

Välj original LC229XLVALBPDR bläckpatron med hög kapacitet multipack för att försäkra dig om att din skrivare ska fungera optimalt och att dina garantier fortsätter att gälla.


Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen