Tillagd i varukorg

Brother original LC421VALDR-bläckpatron, multipack

Brother original LC421VALDR-bläckpatroner med standardkapacitet för svart, cyan, magenta och gult – multipack. Varje patron skriver ut 200 sidor.

Varje patron skriver ut 200 sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Brother original LC421VALDR-bläckpatron av hög kvalitet, multipack

Det är mer ekonomiskt att köpa multipack och reducerar sidkostnad.

Produktinformation

LC421VAL_main

Brother original bläckpatroner är noggrant testade för att ge perfekta resultat varje gång, vilket sparar tid och pengar tid och pengar

Genom att använda Brother LC421 original bläckpatron gäller skrivarens garanti

Viktiga funktioner

  • Varje patron skriver ut 200 sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Brother original LC421VALDR-bläckpatron av hög kvalitet, multipack
  • Det är mer ekonomiskt att köpa multipack och reducerar sidkostnad.
  • Brother original bläckpatroner är noggrant testade för att ge perfekta resultat varje gång, vilket sparar tid och pengar tid och pengar
  • Genom att använda Brother LC421 original bläckpatron gäller skrivarens garanti

Beskrivning

Letar du efter en patron som erbjuder pålitlig prestanda varje gång skriver ut? Brother LC421VALDR -multipack (inklusive svart, cyan, gul och magenta bläckpatroner) med färgbeständiga egenskaper garanterar jämna, tillförlitliga och högkvalitativa utskrifter från första till sista utskrift. Med våra perfekt balanserade bläckpatroner kan du se till att skrivaren fungerar som den ska. 

Brother har miljön i åtanke i varje steg av bläckpatronens livslängd, vilket minskar avfall. All våra maskinvara och bläckpatroner är framtagna med miljön i åtanke.  
 
Brother original LC421VALDR-bläckpatron – varje gång

Översikt

 

 

Multipack gör det enklare

Ger mindre emballage och är mer ekonomiskt, vilket minskar slöseri och kostnader per sida jämfört med enskilda förpackningar.

 
Reliability and Quality Assurance

Pålitlighet och kvalitet

Brother Color Rich Technology "Innobella" skapar levande färger till dina fotoutskrifter. Brother Innobella-bläck innehåller noggrant utvalda kemikalier för att förhindra tilltäppning av skrivhuvudet och för smidigare drift. Det säkerställer tillförlitlighet och hållbarhet för din Brother-skrivare. 

Guaranteed to Work

Originalförbrukning

Använd Brother original bläckpatroner och skydda din skrivare och säkerställer optimal prestanda från din Brother bläckstråleskrivare. Det garanterar problemfria utskrifter och långsiktiga besparingar.

Performance Tested

Prestandatest

Brother Innobella Ink & Paper är motståndskraftiga mot ljus och ozon, vilket säkerställer att långvarig exponering inte gör att utskrifter bleknar med tiden. Få en professionell finish med Brother original bläckpatron.

 
support at your side

Support ‘at your side’

Att använda Brother originalförbrukning skyddar din skrivargaranti. Brother är alltid "at your side ". Vi erbjuder support och kundtjänst – både före och efter köp.

BrotherEarthlogo

Miljö och återvinning

Alla Brother bläckpatroner är byggda med miljön i åtanke. Brother erbjuder ett miljömässigt ansvarsfullt sätt för kunder att kassera sina Brotherprodukter vid slutet av sin livslängd.

 
Authenticity

Kontrollera att du använder originalförbrukning

Du hittar den holografiska säkerhetsetiketten på Brother bläckpatroner. Försäkra att förpackningen och säkerhetsetiketten inte har manipulerats och bekräfta att hologrammets säkerhetsetikett är äkta genom att verifiera det unika 7-siffriga ID-numret på: www.brother.com/id

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen