Tillagd i varukorg

Brother original LC985RBWBP bläckpatroner blisterpack

Brother LC985RBWBP bläckpatroner svart, cyan, magenta och gul blisterpack. Varje patron ger cirka 260 A4-sidor.

Byt dina Brother original-bläckpatroner problemfritt och prisvärt genom att köpa LC985RBWBP blisterpack. Paketet innehåller LC985-patronerna svart, cyan, gul och magenta, som är framtagna för att du skall få ut så mycket som möjligt av din skrivare från Brother.

Viktiga funktioner

  • Varje patron ger cirka 260 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Brother originalpatroner av hög kvalitet
  • Minskar användandet av papper, sparar tid och pengar

Översikt

Finns i flera färger:

I LC985RBWBP blisterpack ingår bläckpatronerna LC985C, LC985M och LC985Y. De är speciellt framtagna för att fungera optimalt med din skrivare från Brother och för att leverera enastående resultat varje gång.

Billiga, icke-originalpatroner som finns på marknaden kan spara dig pengar på kort sikt, men de är inte lika kompatibla med din skrivare.  Att använda sådana kan leda till problem med utskriftskvaliteten och till och med skada skrivaren – så varför ta risken?

Genom att välja LC985RBWBP bläckpatroner blisterpack försäkrar du dig om att din skrivare fortsätter att fungera på bästa sätt och att de garantier du har fortsätter att vara giltiga.
 

 

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!