Brother original LC1000BK bläckpatron- svart

Brother original LC1000BK bläckpatron- svart Ger cirka 500 A4-sidor

420,00 kr Inkl. moms

336,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Skriver ut cirka 500 sidor A4-sidori enlighet med ISO / IEC 24711 med 5% täckning

Högkvalitativ äkta Brother-patron

Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Produktinformation

LC1000BK_main

Viktiga funktioner

  • Skriver ut cirka 500 sidor A4-sidori enlighet med ISO / IEC 24711 med 5% täckning
  • Högkvalitativ äkta Brother-patron
  • Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Beskrivning

LC1000BK utbytbar bläckpatron är kompatibel med flera av Brothers maskiner. Som en original, experttestad och designad Brotherprodukt kan du vara säker på att du få bästa möjliga kvalitet och ett utmärkt resultat och mycket värde för pengerna.

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger: 

När det är dags att byta skrivarbläck kan du räkna med Brothers LC1000BK bläckpatron. Den garanterar att skrivaren fortsätter att fungera på bästa sätt och dina utskrifter förblir av högsta kvalitet. 

Använder du svart bläck ofta och vill ha högsta möjliga kvalitet på dina utskrifter skall du använda LC1000BK.

Även om det kan vara lockande att köpa billigt, icke-original, bör du komma ihåg att påfyllningsbläck och andra billiga bläckpatroner inte bara kan påverka kvaliteten på dina utskrifter, utan också upphäva din garanti och orsaka skada på din skrivare.

LC1000BK original-bläckpatron gör att din maskin fungerar på bästa sätt, vilket ger dig mer värde för pengarna på lång sikt och utmärkta resultat varje gång.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen