Brother LC1100BK original bläckpatron- Svart

Brother LC1100BK svart bläckpatron. Ger cirka 450 A4-sidor.

380,00 kr Inkl. moms

304,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 450 A4-sidor sidor enlighet med ISO / IEC 24711

Högkvalitativ Brother originalpatron

Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Produktinformation

LC1100BK_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 450 A4-sidor sidor enlighet med ISO / IEC 24711
  • Högkvalitativ Brother originalpatron
  • Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Beskrivning

Brother LC1100BK bläckpatron i svart är speciellt utformad för optimal utskrift, och garanterar att du får dokument med hög kvalitet varje gång. Våra bläckpatroner är lätt att montera, sänker dina kostnader och du får skarpa dokument som varken kladdar eller bleknar.

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

Med LC1100BK bläckpatron behöver du inte kompromissa på kvaliteten. LC1100BK är speciellt framtagen för din Brother-skrivare, och ger högsta kvalitet, gång på gång.

Eftersom du använder svart bläck mer än färg behöver du byta på det oftare. Om du använder billigare, icke original patroner sparar du pengar på kort sikt. De, ofta sämre produkterna, kan orsaka utskriftsproblem och skada din maskin - är det verkligen värt risken? Se till att ditt bläck inte tar slut genom att köpa LC1100BK idag.

Välj LC1100BK original bläckpatron och säkerställ på så vis att din skrivare fortsätter att fungera på bästa sätt och att alla garantier förblir giltiga.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen