Brother LC1100C original bläckpatron – Cyan

Brother LC1100C cyan bläckpatron. Ger cirka 325 A4-sidor.

200,00 kr Inkl. moms

160,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 325 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Brother originalpatron av hög kvalitet

Minskar användandet av papper och du sparar tid och pengar

Produktinformation

LC1100C_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 325 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Brother originalpatron av hög kvalitet
  • Minskar användandet av papper och du sparar tid och pengar

Beskrivning

Brother original LC1100C bläckpatron i cyan är speciellt utformad för optimal utskrift, och garanterar att du får dokument med hög kvalitet varje gång. Våra bläckpatroner är lätta att installera, sänker dina kostnader och du får skarpa dokument som varken kladdar eller bleknar med tiden.

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

Med LC1100C bläckpatron cyan behöver du inte kompromissa med kvaliteten. LC1100C är noggrant konstruerad för att fungera smidigt med din skrivare från Brother. Och den ger lika imponerande resultat, gång på gång. Den enastående utskriftskvaliteten från LC1100C beror på det speciella skrivhuvudet som ger en jämnare utskriftsbild med högre upplösning.

Om du använder billigare, icke original produkter kan du visserligen spara pengar på kort sikt, men dessa produkter är ofta sämre och kan orsaka utskriftsproblem och till och med skada din skrivare – är det verkligen värt risken?

Välj original LC1100C bläckpatron för att försäkra dig om att din skrivare fortsätter fungera optimalt och att dina garantier fortsätter att gälla.

Se till att inte bli utan bläck. Köp en ny LC1100C idag.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen