Brother original LC1100Y- gul bläckpatron.

Brother LC1100Y- gul bläckpatron ger ca 325 A4-sidor.

200,00 kr Inkl. moms

160,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 325 A4-sidor enlighet med ISO / IEC 24711

Högkvalitativ Brother originalpatron

Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Produktinformation

LC1100Y_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 325 A4-sidor enlighet med ISO / IEC 24711
  • Högkvalitativ Brother originalpatron
  • Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Beskrivning

Brothers gula LC1100Y original bläckpatron är konstruerad för optimal skrivarprestanda och garanterar utskrifter med klara skarpa färger. Patronerna är lätta att montera och fungerar med flera av Brothers skrivare,  och du skriver enkelt ut dokument med utmärkta resultat.

Mer om den här produkten ...

Finns även i andra färger:

Med LC1100Y gul bläckpatron behöver du inte kompromissa med kvalitét. Tillverkad för att fungera smidigt med din Brother-skrivare levererar LC1100Y-ersättningspatron fantastiska resultat, gång på gång.

Tack vare utformning av högkvalitativa specialutskriftshuvuden garanterar LC1100Y jämnare och finare dokument.

Billigare, icke originalpatroner kan spara pengar på kort sikt. Dock kan produkterna orsaka flera utskriftsproblem och till och med skada din maskin.

Genom att välja LC1100Y original bläckpatron kommer din skrivare fortsätta att fungera på bästa sätt, och dina garantier förblir giltiga. 

Köp din nya LC1100Y idag, innan din gamla tar slut.   

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen