Brother original LC121Y bläckpatron – Gul

Brother LC121Y gul bläckpatron. Ger cirka 300 A4-sidor.

190,00 kr Inkl. moms

152,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 300 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Högkvalitativ Brother originalpatron

Minskar användandet av papper, du sparar tid och pengar

Produktinformation

LC121Y_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 300 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Högkvalitativ Brother originalpatron
  • Minskar användandet av papper, du sparar tid och pengar

Beskrivning

LC121Y bläckpatron gul är framtagen för att din maskin ska leverera bästa möjliga resultat varje gång du skriver ut. Som en Brother originalprodukt är den enkel att installera och garanterat 100% kompatibel med din skrivare.

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

Med Brother LC121Y bläckpatron kan du säkerställa att skrivaren fortsätter att fungera på bästa sätt och att dina utskrifter förblir skarpa och klara.

Det kan vara frestande att köpa billigare, icke- originalbläck, men påfyllningsbläck och andra billiga patroner kan påverka kvaliteten på dina utskrifter, orsaka långvarig skada på din skrivare och eventuella garantier blir ogiltiga.

Med LC121Y original gul bläckpatron fungerar din maskin på bästa sätt. Du får mer värde för pengarna på lång sikt och goda resultat varje gång.

Eftersom du använder cyan bläck mer än andra bläckpatroner måste den bytas oftare. Köp LC121Y bläckpatron idag.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen