Brother original LC127XLBK bläckpatron med hög kapacitet - Svart

Brother LC127XLBK Svart bläckpatron. Ger cirka 1 200 A4-sidor.

570,00 kr Inkl. moms

456,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 1 200 A4-sidor

Högkvalitativ Brother originalpatron

Minskar användandet av papper, sparar tid och pengar

Produktinformation

LC127XLBK_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 1 200 A4-sidor
  • Högkvalitativ Brother originalpatron
  • Minskar användandet av papper, sparar tid och pengar

Beskrivning

Brother LC127XLBK svart bläckpatron med hög kapacitet har utvecklats speciellt för att säkerställa att du får utskrifter av högsta kvalitet, varje gång du skriver ut. Genom att välja våra patroner skyddar du din skrivare från skador på lång sikt som kan orsakas av att använda icke-originalprodukter.

Mer om den här produkten ...

Alla patroner från Brother – inklusive LC127XLBK svart bläckpatron med hög kapacitet – testas noggrant för att kunna ge användaren den mest pålitliga lösningen. Eftersom LC127XLBK är en patron med hög kapacitet räcker den upp till dubbelt så länge utan att kompromissa med kvaliteten.

Även om det finns billiga, icke-original refillpatroner på marknaden så är de inte lika kompatibla med din skrivare från Brother. Att använda sådana patroner kan leda till problem med både utskriftskvalitet och skrivarens prestanda – och det kan bli kostsamt att åtgärda.

LC127XLBK original bläckpatron garanterar att din skrivare fortsätter att fungera problemfritt, så att du får mer valuta för pengarna på lång sikt och den trygghet som ligger i att veta att du kan lita på din skrivare.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen