Brother original LC1280XLBK hög kapacitet bläckpatron- Svart

Brother LC1280XLBK hög kapacitet bläckpatron- Svart. Ger cirka 2400 A4-sidor.

630,00 kr Inkl. moms

504,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 2400 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Högkvalitativ Brother originalpatron

Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Produktinformation

LC1280XLBK_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 2400 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Högkvalitativ Brother originalpatron
  • Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Beskrivning

Söker du en bläckpatron som varar länge utan att behöva kompromissa med kvaliteten? LC1280XLBK High Yield original svart bläckpatron är utformad för att ge en lägre kostnad per sida med samma goda resultat du kan förvänta dig av Brother.

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

Eftersom du använder svartbläck mer än dina andra färger, så försäkra dig om att du får bästa möjliga resultat genom att använda LC1280XLBK High Yield bläckpatron. 

Även om det finns billigare bläck på marknaden garanterar LC1280XLBK hög kapacitets bläckpatron att din maskin kommer att fungera så snabbt och effektivt som som möjligt. 

Utformad för att hålla längre än en standardpatron funkar det här hög kapacites bläcket utan att kompromissa med kvaliteten.

Beställ LC1280XLBK bläckpatron från Brother idag för att försäkra dig om att få mycket valuta för pengarna. 

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen