Brother LC1280XLC hög kapacitet bläckpatron- Cyan

Brother LC1280XLC Cyan bläckpatron ger cirka 1200 A4-sidor.

390,00 kr Inkl. moms

312,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

1200 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Högkvalitativ Brother original patron

Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Produktinformation

LC1280XLC_main

Viktiga funktioner

  • 1200 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Högkvalitativ Brother original patron
  • Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Beskrivning

Letar du efter en ny bläckpatron som varar länge utan att behöva kompromissa med kvaliteten? LC1280XLC original hög kapacitet bläckpatron i Cyan är utformad för att erbjuda lägre utskriftskostnad med samma goda resultat du förväntar dig av Brother.

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

LC1280XLC hög kapacitet bläckpatron är speciellt framtagen för din Brother-skrivare. Den ger bästa kvalitet, gång på gång. 

Om du använder billigare kan icke-orignalpatroner sparar du pengar på kort sikt, men de är inte lika kompatibla med din maskin. Sämre produkter kan orsaka utskriftsproblem och till och med skada din skrivare - varför tar risken? 

Genom att välja en äkta LC1280XLC bläckpatron ser du till att din skrivare fortsätter att fungera med goda resultat och alla garantier du har förblir giltiga

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen