Brother original LC129XLBK hög kapacitet bläckpatron- svart

Brother LC129XLBK hög kapacitet svart bläckpatron. Ger cirka 2400 A4-sidor.

600,00 kr Inkl. moms

480,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 2400 A4-sidor

Högkvalitativ Brother originalpatron

Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Produktinformation

LC129XLBK_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 2400 A4-sidor
  • Högkvalitativ Brother originalpatron
  • Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Beskrivning

Brother LC129XLBK original svart bläckpatron med hög kapacitet har utvecklats för att garantera dokument med hög kvalitet varje gång du skriver ut. Genom att köpa våra patroner kan du njuta av skarpa, klara färger som varar, samtidigt skyddar du din skrivare mot möjlig skada som kan orsakas av att använda icke originalprodukter.

Mer om den här produkten ...

Välj Brother LC129XLBK svart bläckpatron med hög kapacitet  för att din Brother-skrivare ska fortsätta att leverera bästa resultat. Eftersom LC129XLBK är en patron med hög kapacitet håller den längre än en standardpatron, med samma höga kvalitet.

Det finns billigare bläckpatroner på marknaden, men bara Brothers LC129XLBK svarta bläckpatron garanterar att din maskin fortsätter att fungera snabbt och effektivt.
 
Beställ Brother LC129XLBK svart bläckpatron idag och få mer värde för pengarna.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen