Brother LC221C bläckpatron – cyan

Brother LC221C cyan bläckpatron - Skriver ut ca. 260 sidor

170,00 kr Inkl. moms

136,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger ca. 260 A4-sidor enligt ISO / IEC 24711

Högkvalitativ Brother-originalpatron

Minskar pappersförbrukningen, vilket sparar tid och pengar

Produktinformation

LC221C_main

Viktiga funktioner

  • Ger ca. 260 A4-sidor enligt ISO / IEC 24711
  • Högkvalitativ Brother-originalpatron
  • Minskar pappersförbrukningen, vilket sparar tid och pengar

Beskrivning

Välj Brother LC221C bläckpatron i cyan för bästa resultat - varje gång. Varför riskerar du att skriva ut problem genom att köpa icke-original när Brother Original bläckpatroner garanterar din skrivare fortsätter att fungera bäst?

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

Med Brother LC221C cyan kan du lita på att skrivaren fortsätter att fungera på bästa sätt och dina utskrifter förblir skarpa och klara.

Det kan vara frestande att köpa billigare, ej originalbläck, men du borde veta att dessa bläckpatroner inte bara påverkar kvaliteten på dina bilder, men kan också orsaka långvarig skada på din skrivare.

Med original-bläckpatronen LC221C fungerar din maskin bäst. Du får mer valuta för pengarna på lång sikt och bra resultat varje gång. 

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen