Brother original LC223C bläckpatron - Cyan

Brother LC223C Cyan bläckpatron ger cirka 550 A4-sidor.

260,00 kr Inkl. moms

208,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger 550 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Högkvalitativ Brother original patron

Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Produktinformation

LC223C Cyan ink cartridge facing left

Viktiga funktioner

  • Ger 550 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Högkvalitativ Brother original patron
  • Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Beskrivning

Välj Brother LC223C bläckpatron i cyan för att få bästa resultat, varje gång. Varför riskera att få utskriftsproblem genom att köpa icke original när Brothers bläckpatroner garanterar att din skrivare fortsätter att fungera på bästa sätt? 

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

Genom att välja en LC223C bläckpatron fortsätter din Brother-skrivare att leverera de fantastiska resultat du kan förvänta dig.

Det finns billigare alternativ på marknaden, med en LC223C original bläckpatron fungerar din maskin snabbt och effektivt.

Använd Brothers patroner för att din maskin skall fortsätta att fungera på bästa sätt så att dina garantier förblir giltiga. 

Beställ LC223C bläckpatronen i cyan från Brother idag och få mycket värde för pengarna.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen