Brother original LC225XLM bläckpatron – magenta

Brother original LC225XLM bläckpatron med hög kapacitet magenta. Ger cirka 1 200 A4-sidor.

340,00 kr Inkl. moms

272,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 1 200 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Brother originalpatron av hög kvalitet

Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Produktinformation

LC225XLM_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 1 200 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Brother originalpatron av hög kvalitet
  • Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

LC225XLM bläckpatron med hög kapacitet ger livfulla färger åt varje utskrift. Med denna bläckpatron i magenta minskar du stilleståndstiden och ökar produktiviteten – och du får ett perfekt färgresultat i de mest krävande miljöer. Eftersom LC225XLM är en bläckpatron med hög kapacitet räcker den längre än en standardpatron men ger samma utmärkta resultat.

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

  • LC225XLC – cyan
  • LC225XLY – gulAlla patroner från Brother – inklusive LC225XLM  bläckpatron med hög kapacitet i magenta – testas noggrant för att kunna ge användaren den mest pålitliga lösningen.  

Även om det finns billiga, icke-original refillprodukter på marknaden så är de inte lika kompatibla med din Brotherskrivare.  Att använda sådana kan leda till problem med både utskriftskvalitet och skrivarens prestanda – och det kan bli kostsamt att åtgärda. 

Original LC225XLM  bläckpatron garanterar att din skrivare fortsätter att fungera problemfritt, så att du får mer valuta för pengarna på lång sikt och den trygghet som ligger i att veta att du kan lita på din skrivare. Denna bläckpatron med hög kapacitet är konstruerad för att räcka mycket längre än en standardpatron, utan att kompromissa med utskriftskvaliteten.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen