LC227XLBK XL Bläckpatron med hög kapacitet - Svart

Brother LC227XLBK svart XL högkapacitets bläckpatron. Ger ca 1200 A4 sidor

550,00 kr Inkl. moms

440,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger ca 1 200 A4-sidor enligt ISO / IEC 24711

Högkvalitativ Brother-originalpatron

Minskar spill vilket sparar papper, tid och pengar

Produktinformation

LC227XLBK_main

Viktiga funktioner

  • Ger ca 1 200 A4-sidor enligt ISO / IEC 24711
  • Högkvalitativ Brother-originalpatron
  • Minskar spill vilket sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

Brother LC227XLBK Original svart XL bläckpatron med hög kapacitet ger lägre kostnad per sida och har utvecklats för att säkerställa att dina dokument skrivs ut i högsta kvalitet varje gång. Brother Original bläckpatroner ger dig skarpa, tydliga färger som håller och skyddar din skrivare mot eventuella skador som kan uppstå vid användning av icke-ursprungliga bläckpatroner.

Mer om den här produkten ...

Välj Brother LC227XLBK svart XL bläckpatron med hög kapacitet för din att din Brother-skrivare ska fortsätta leverera högkvalitativa utskrifter.
Eftersom LC227XLBK är en högkapacitets bläckpatron, varar den längre än en vanlig bläckpatron, med samma höga kvalitet.
Det finns billigare alternativ på marknaden, men endast Brother Original LC227XLBK svart bläckpatron ser till att din skrivare fungerar snabbt och effektivt.
Beställ Brother LC227XLBK svart XL högkapacitets bläckpatron idag och få mer valuta för pengarna.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen