Brother Original LC229XLBK XL Bläckpatron med hög kapacitet - Svart

Brother LC229XLBK Svart XL Bläckpatron med hög kapacitet - Skriver ut ca 2 400 A4 sidor

580,00 kr Inkl. moms

464,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger ca 2 400 A4-sidor enligt ISO / IEC 24711

Högkvalitativ Brother original bläckpatron

Reducerar spill, vilket sparar papper, tid och pengar.

Produktinformation

LC229XLBK_main

Viktiga funktioner

  • Ger ca 2 400 A4-sidor enligt ISO / IEC 24711
  • Högkvalitativ Brother original bläckpatron
  • Reducerar spill, vilket sparar papper, tid och pengar.

Beskrivning

Brother Original LC229XLBK XL Bläckpatron med hög kapacitet i svart ger upp till 2 400 sidor och levererar högkvalitativa problemfria utskrifter. Bläcket lämnar inga fläckar och levererar skarpa, tydliga färger som håller och utvecklas med hjälp av Innobella ™ -bläcktekniken som är det mycket fördelaktig stora utskriftsjobb.

Mer om den här produkten ...

Välj Brother LC229XLBK  svart XL högkapacitets bläckpatron så din Brother-bläckstråleskrivare kan fortsätta att leverera högkvalitativa utskrifter.

Eftersom LC229XLBK är en högkapacitets bläckpatron, varar den längre än en vanlig bläckpatron, med samma höga kvalitet.

Det finns billigare alternativ på marknaden, men endast Brother Original LC229XLBK svart bläckpatroner garanterar att din skrivare fungerar snabbt och effektivt. Beställ Brother L229XLBK svart XL högkapacitets bläckpatron idag och få mer valuta för pengarna.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen