Brother original LC3219XLBK hög kapacitet bläckpatron- svart

Brother LC3219XLBK svart bläckpatron. Ger cirka 3 000 A4-sidor.

670,00 kr Inkl. moms

536,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 3 000 A4-sidor

Högkvalitativ Brother originalpatron

Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Produktinformation

LC3219XLBK_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 3 000 A4-sidor
  • Högkvalitativ Brother originalpatron
  • Minskar användande av papper, spar tid och pengar

Beskrivning

Brother LC3219XLBK original hög kapacitet svart bläckpatron har utvecklats speciellt för att säkerställa att du får utskrifter av högsta kvalitet, varje gång. Genom att köpa bläckpatroner från Brother skyddar du din skrivare från eventuell skada som kan orsakas av att använda icke originalprodukter. 

Mer om den här produkten ...

Finns i andra färger: 

Alla Brother-bläckpatroner – inklusive LC3219XLBK hög kapacitet svart bläckpatron - testas noggrant för enastående utskriftsdefinition.  LC3219XLBK är en hög kapacitet-patron som räcker dubbelt så länge som en vanlig bläckpatron, utan att kompromissa med kvaliteten.

Billiga, icke original refillpatroner som finns på marknaden, är helt enkelt inte lika kompatibla med din Brother-skrivare. Användande av icke originalpatroner kan leda till problem med utskriftskvalitet och maskinens prestanda, och på så sätt bli kostsamt i längden. 

LC3219XLBK original-bläckpatron garanterar att skrivaren fortsätter att fungera utan problem, vilket ger dig bättre valuta på lång sikt.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen