Brother original LC3219XLC bläckpatron cyan

Brother LC3219XLC cyan bläckpatron. Ger cirka 1 500 A4-sidor.

440,00 kr Inkl. moms

352,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Denna patron ger cirka 1 500 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Brother originalpatron av hög kvalitet

Minskar användandet av papper, sparar tid och pengar

Produktinformation

LC3219XLC_main

Viktiga funktioner

  • Denna patron ger cirka 1 500 A4-sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Brother originalpatron av hög kvalitet
  • Minskar användandet av papper, sparar tid och pengar

Beskrivning

Byt din Brother original-bläckpatron problemfritt och prisvärt genom att köpa LC3219XLC. Denna bläckpatron är framtagen för att du skall få ut så mycket som möjligt av din skrivare från Brother.

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

Bläckpatron LC3219XLC är speciellt framtagen för att fungera optimalt med din skrivare från Brother och för att leverera enastående resultat varje gång.

Billiga, icke-originalpatroner som finns på marknaden kan spara dig pengar på kort sikt, men de är inte lika kompatibla med din skrivare.  Att använda sådana kan leda till problem med utskriftskvaliteten och till och med skada skrivaren – så varför ta risken?

Genom att välja LC3219XLC bläckpatron försäkrar du dig om att din skrivare fortsätter att fungera på bästa sätt och att de garantier du har fortsätter att vara giltiga.

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen