Brother original LC3233BK bläckpatron - Svart

Brother original LC3233BK bläckpatron. Ger upp till 3 000 sidor.

460,00 kr Inkl. moms

368,00 kr Exkl. Moms

Svart

Ger 3 000 sidor i enlighet med ISO / IEC24711

Brother original bläckpatron av hög kvalitet

Produktinformation

LC3233BK_main

'Simple Cartridge' -teknik - transparent så att du kan se hur mycket bläck som finns kvar

Minskar spill och sparar papper, tid och pengar

Viktiga funktioner

  • Svart
  • Ger 3 000 sidor i enlighet med ISO / IEC24711
  • Brother original bläckpatron av hög kvalitet
  • 'Simple Cartridge' -teknik - transparent så att du kan se hur mycket bläck som finns kvar
  • Minskar spill och sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

LC3233BK svart bläckpatron med hög kapacitet skriver ut upp till 3 000 sidor.Eftersom det är en testad Brother originalprodukt, kan du vara säker på att du får bästa möjliga utskriftskvalitet varje gång.

 

Mer om den här produkten ...

Övrigt bläck

När det är dags att byta bläckpatron i skrivaren kan du lita på att Brother LC3233BK svart bläckpatron säkerställer att skrivaren fungerar som den ska och levererar skarpa och tydliga utskrifter av hög kvalitet.

Även om det kan vara frestande att köpa billiga icke-äkta förbrukningsmaterial, bör du komma ihåg att de inte är av samma kvalitet som Brothers originalförbrukning. De levererar sämre utskriftskvalitet och kan till och med skada din skrivare. Observera att om du använder icke äkta förbrukningsmaterial i skrivaren, upphör garantin att gälla.

LC3233BKoriginal svart bläckpatron säkerställer att din skrivare levererar den höga utskriftskvaliteten du förväntar dig och du får mycket värde för pengarna.

 

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen