Brother LC3239XLBK originalbläckpatron med hög kapacitet – Svart

Brother LC3239XLBK originalbläckpatron med hög kapacitet – ger ca 6 000 sidor

1.260,00 kr Inkl. moms

1.008,00 kr Exkl. Moms

Ger 6 000 sidor enligt ISO/IEC 24711

Brother originalpatron i hög kvalitet

Sparar papper, tid och pengar genom att förhindra spill

Produktinformation

Brother LC3239XLBK svart XL bläckpatron med hög kapacitet i förpackning

Perfekt avstämda för din Brother-skrivare

Smart utformning av patronen som ger dig full koll på hur mycket bläck som finns kvar

Viktiga funktioner

  • Ger 6 000 sidor enligt ISO/IEC 24711
  • Brother originalpatron i hög kvalitet
  • Sparar papper, tid och pengar genom att förhindra spill
  • Perfekt avstämda för din Brother-skrivare
  • Smart utformning av patronen som ger dig full koll på hur mycket bläck som finns kvar

Beskrivning

Med Brother LC3239XLBK svart originalbläckpatron med hög kapacitet kan du njuta av slående grafik i varje utskrift. Bläckpatronerna och Brothers skrivare har utformats för att uppnå bästa resultat i ljusa färger. Patronerna är enkla att installera. Dra nytta av fördelarna med varaktiga utskrifter som inte kladdar eller bleknar med tiden.

 

Mer om den här produkten ...

Finns även i andra färger

LC3239XLBK svart bläckpatron är specialgjord för att fungera smidigt med många olika Brother-skrivare och ger dig resultat av högsta kvalitet, om och om igen.

Även om du kan spara pengar på kort sikt med billigare patroner som inte är original kan dessa många gånger undermåliga produkter orsaka åtskilliga utskriftsproblem och till och med skada din skrivare – är det verkligen värt risken?

 

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen