Brother original LC421BK bläckpatron

Brother LC421BK svart bläckpatron. (Skriver ut upp till 200 sidor)

230,00 kr Inkl. moms

184,00 kr Exkl. Moms

LC421BK skriver ut 200 sidor i enlighet med ISO/IEC 24711

Brother original svart bläckpatron av hög kvalitet

Brother original bläckpatroner testas noggrant för att ge perfekta resultat och spara tid och kostnader

Produktinformation

LC421BK_main

Genom att använda Brother LC421BK original bläckpatron gäller skrivarens garanti

LC421 serie med bläckpatroner finns som value pack vilket minskar din sidkostnad – LC421VAL

Viktiga funktioner

  • LC421BK skriver ut 200 sidor i enlighet med ISO/IEC 24711
  • Brother original svart bläckpatron av hög kvalitet
  • Brother original bläckpatroner testas noggrant för att ge perfekta resultat och spara tid och kostnader
  • Genom att använda Brother LC421BK original bläckpatron gäller skrivarens garanti
  • LC421 serie med bläckpatroner finns som value pack vilket minskar din sidkostnad – LC421VAL

Beskrivning

Letar du efter en patron som erbjuder pålitlig prestanda varje gång skriver ut? Brother-svart LC421BK-bläckpatron med färgbeständighet garanterar jämna, tillförlitliga utskrifter av högsta kvalitet från första till sista utskrift. Med våra perfekt balanserade bläckpatroner kan du se till att skrivaren fungerar som den ska. 

Brother har miljön i åtanke i varje steg av bläckpatronens livslängd, vilket minskar avfall. All våra maskinvara och bläckpatroner är framtagna med miljön i åtanke.  
 
Brother original LC421BK-bläckpatron – varje gång

Översikt

 
Tillförlitlighet och kvalitetssäkring

Pålitlighet och kvalitet

Brother Color Rich Technology "Innobella" skapar levande färger till dina fotoutskrifter. Brother Innobella-bläck innehåller noggrant utvalda kemikalier för att förhindra tilltäppning av skrivhuvudet och för smidigare drift. Det säkerställer tillförlitlighet och hållbarhet för din Brother-skrivare. 

Två mön och en kvinna tittar på en maskin

Support ‘at your side’

Att använda Brother originalförbrukning skyddar din skrivargaranti. Brother är alltid "at your side ". Vi erbjuder support och kundtjänst – både före och efter köp.

Prestanda testad

Prestandatest

Brother Innobella Ink & Paper är motståndskraftiga mot ljus och ozon, vilket säkerställer att långvarig exponering inte gör utskrifter bleka med tiden. Få en professionell finish med Brother original bläckpatron.

 
Kvinna tittar på färgglatt papper

Originalförbrukning

Använd Brother original bläckpatroner för att skydda din skrivare och säkerställ optimal prestanda från din Brother bläckstråleskrivare. Det garanterar problemfria utskrifter och långsiktiga besparingar.

Miljö och återvinning

Alla Brother bläckpatroner är byggda med miljön i åtanke. Brother erbjuder ett miljömässigt ansvarsfullt sätt för kunder att kassera sina Brotherprodukter vid slutet av sin livslängd.

 
QR-kod

Kontrollera att du använder originalförbrukning

Du hittar den holografiska säkerhetsetiketten på Brother bläckpatroner. Försäkra dig om att förpackningen och säkerhetsetiketten inte har manipulerats och att hologrammets säkerhetsetikett är äkta genom att verifiera det unika 7-siffriga ID-numret på: www.brother.com/id

Colour

Andra tillgängliga färger:

LC421C Cyan 
LC421M Magenta
LC421Y Gul

Spara med Value pack


Mer ekonomiskt än att köpa enstaka förpackningar:

LC421VALDR CMYBK value pack

Varje bläckpatron ger 200 sidors utskrift i enlighet med ISO/IEC 24711

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen