Brother original LC980BK bläckpatron- svart

Brother LC980BK svart bläckpatron. Ger cirka 300 A4-sidor.

330,00 kr Inkl. moms

264,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Ger cirka 300 A4-sidor

Högkvalitativ Brother originalpatron

Minskar användande av papper, sparar  tid och pengar

Produktinformation

LC980BK_main

Viktiga funktioner

  • Ger cirka 300 A4-sidor
  • Högkvalitativ Brother originalpatron
  • Minskar användande av papper, sparar  tid och pengar

Beskrivning

LC980BK bläckpatron i svart har konstruerats för att ge utmärkta resultat varje gång du skriver ut. Brothers originaltillbehör är lätta att installera och är självklart 100% kompatibel med din skrivare. 

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

Alla Brother bläckpatroner – inklusive LC980BK bläckpatron i svart - testas noggrant för att ge bästa resultat varje gång.

Billiga, icke originalrefillpatroner, som finns på marknaden är inte lika kompatibla med din Brother-skrivare. Användande av andra bläckpatroner kan leda till problem med både utskriftskvalitet och med maskinens prestanda - problem som kan komma att bli kostsamma. 

LC980BK original bläckpatron säkerställer att skrivaren fortsätter att fungera utan problem. Du får utmärkta resultat och mycket värde för pengarna. 

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen