Brother original LC985Y bläckpatron – gul

Brother LC985Y bläckpatron gul. Ger cirka 260 A4-sidor.

180,00 kr Inkl. moms

144,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

Cirka 260 A4-sidor

Brother originalkassett av hög kvalitet

Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Produktinformation

LC985Y_main

Viktiga funktioner

  • Cirka 260 A4-sidor
  • Brother originalkassett av hög kvalitet
  • Reducerar spill och du sparar papper, tid och pengar

Beskrivning

LC985Y gul bläckpatron är framtagen för att din skrivare ska ge bästa resultat varje gång du skriver ut. Som en Brother originalprodukt är den enkel att installera och garanterat 100 % kompatibel med din skrivare. 

Mer om den här produkten ...

Finns i flera färger:

Alla patroner från Brother – inklusive LC985Y gul bläckpatron  – testas noggrant för att ge kunderna en tillförlitlig lösning.

Även om det finns billiga, icke-original refillpatroner på marknaden så är de inte lika kompatibla med din skrivare från Brother.  Att använda sådana patroner kan leda till problem med både utskriftskvalitet och skrivarens prestanda vilket kan bli kostsamt att åtgärda. 

LC985Y original  bläckpatron garanterar att din skrivare fortsätter att fungera på bästa sätt, så att du får mer valuta för pengarna på lång sikt och den trygghet i att veta att du kan lita på din skrivare. 

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen