Brother original BP60MA3 Matt A3 -Inkjet papper

Brother BBP60MA3 Matt A3 - Inkjet papper 145 gram. Innehåller 25 ark.

200,00 kr Inkl. moms

160,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

25 ark per förpackning.

Brother originalprodukt av hög kvalitet

Dokument av bästa kvalitet

Produktinformation

BP60MA3_main

Viktiga funktioner

  • 25 ark per förpackning.
  • Brother originalprodukt av hög kvalitet
  • Dokument av bästa kvalitet

Beskrivning

Med BP60MA original matt A3-papper är utformat för att fungera perfekt med våra bläckstråleskrivare. Med Brothers papper får du ett perfekt resultat.  

Relaterade enheter

Visa mer
Visa mindre

Mer om den här produkten ...

Välj BP60MA3  Matt A3- Inkjet papper när du vill att dina dokument ska vara skarpa och klara. 

Pappret är perfekt när du exempelvis ska listor och posters. BP60MA3 papper med matt yta fungerar idealiskt med din Brotherskrivare. Du slipper problem med kladd och andra eventuella utskriftsproblem. 

BP60MA3 papper är en originalprodukt från Brother som är noggrant utformad för att ge dig bästa möjliga resultat. Varför använda billigare, icke original som kan leda till en sämre slutprodukt när du kan lita på oss för att leverera högsta möjliga kvalitet, varje gång?

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen