Brother original BP71GP20 blankt fotopapper 10 cm x 15 cm

Brother BP71GP20 10 cm x 15 cm blankt fotopapper 260 g/m2. Innehåller 20 ark.

70,00 kr Inkl. moms

56,00 kr Exkl. Moms

I lager

Beställ nu
+
Finn en lokal återförsäljare

20 ark per förpackning

Brother originalprodukt av hög kvalitet

Dokument av bästa kvalitet

Produktinformation

BP71GP20_main

Viktiga funktioner

  • 20 ark per förpackning
  • Brother originalprodukt av hög kvalitet
  • Dokument av bästa kvalitet

Beskrivning

BP71GP20 original blankt fotopapper 10 cm x 15 cm är framtaget för att fungera perfekt med Brothers bläckstråleskrivare. Med Brothers papper får du ett rent och klart resultat och en slutprodukt som väcker uppmärksamhet.

Relaterade enheter

Visa mer
Visa mindre

Mer om den här produkten ...

Fyll pappersfacket med BP71GP20 blankt fotopapper 10 cm x 15 cm så kommer din Brotherskrivare att fungera optimalt och ge slagkraftiga utskrifter.

Papperet BP71GP20 hjälper dig att få ut så mycket som möjligt ur din Brother bläckstråleskrivare. Dina dokument, foton och posters levereras snabbt, effektivt och 100 % korrekt.

Papperet BP71GP20 är en originalprodukt från Brother som är noggrant framtagen för att ge dig bästa möjliga resultat. Varför använda billigare, icke originalprodukter som kan leda till ett sämre slutresultat, när du kan lita på att Brother levererar optimal kvalitet varje gång?

Creative Center

Besök Brother Creative Center för att få tillgång till över 2 000 anpassningsbara mallar och skapa dina egna unika affärsdokument och andra kreativa projekt.

Under fliken Business Center hittar du ett stort utbud av marknadsföringsmaterial som är utformat för att hjälpa dig skapa ett bra intryck på arbetsplatsen, visitkort, fakturor, broschyrer och affischer. Allt kan anpassas för att exakt passa dina behov.

Oavsett om du är egenföretagare eller driver ett mindre företag, så är dessa smarta mallar användbara om du vill skapa ett iögonfallande dokument och bildskärmar på en budget.

Fliken Home Center är också fylld med praktiska pappersmaterial – allt från utbildningshjälpmedel, spel till barnen och roliga dekorationer du kan hänga upp vid speciella tillfällen, till pappershantverk, automation, mekanismer och tecken som är helt exklusiva för Brother.

Det finns mycket att utforska – och bäst av allt är att det är helt gratis!

Tillbaka till toppen