LXP1N073100117N - Etikettrulle för däck (låda med 5 st)

Belagd stansad etikettrulle med 500 däcketiketter per rulle i 100 mm x 73,2 mm för termisk överföringsteknik. Denna produkt kan endast köpas som en låda med 5 rullar och priset är för en låda (med 5 rullar). Etiketterna är certifierade av Brother Nordic.

2.030,00 kr Inkl. moms

1.624,00 kr Exkl. Moms

500 däcketiketter per rulle, med måtten 100 mm x 73,2 mm

Premiumbelagd yta

Kräver kompatibelt färgband

Produktinformation

LXP1N073100117N_main

Etikettrulle av hög kvalitet

Kompatibel med utvalda TD- och TJ-skrivare

För termisk teknik

Key features

  • 500 däcketiketter per rulle, med måtten 100 mm x 73,2 mm
  • Premiumbelagd yta
  • Kräver kompatibelt färgband
  • Etikettrulle av hög kvalitet
  • Kompatibel med utvalda TD- och TJ-skrivare
  • För termisk teknik

Beskrivning

Dessa bestrukna, stansade, vita etikettrullar innehåller 500 etiketter med måtten 100 mm x 73,2 mm. Denna etikettrulle är certifierad av Brother Nordic A/S. Rullar kan inte köpas individuellt, endast som en låda med 5 etikettrullar, och priset är angivet för en låda.

Dessa bestrukna, vita däcketiketter är utvecklade för att uppfylla dina professionella märkningsbehov. Perfekta för användning i lager och däckförvaring eftersom de är särskilt utvecklade för fuktiga miljöer - de är extremt hållbara och självhäftande. Denna etikettrulle rekommenderas att användas med följande färgband:

Denna produkt kan endast köpas som en låda med 5 etikettrullar. Priset är för en låda (med 5 rullar). Etiketterna är certifierade av Brother Nordic.

Compatible devices

Visa mer
Visa mindre

Mer om den här produkten ...

LXP1N073100117N bildäcksetikett kan användas för att skriva ut kundnamn, streckkod, bilregistreringsnummer och hyllplats i förrådet. 

Tydligt markerade däck sparar mycket tid och du kan enkelt hitta rätt till din kund när det är dags att byta bildäck igen. Bildäcksetikettrullen är tillverkad enligt en hög specifikation och är kompatibel med utvalda Brother-etikettskrivare.

Genom att välja en Brother Nordic-certifierad etikettrulle säkerställer du att din etikettskrivare fortsätter att fungera på bästa sätt och ger dig utskrifter som är lätta att läsa och designade för att hålla.

Med LXP1N073100117N kommer dina etiketter säkert att sitta kvar och vara läsbara längre.

Tillbaka till toppen