Tillagd i varukorg

BRP-1D300-080 svart färgband i premiumharts 

BRP-1D300-080 svart färgband i premiumharts för termotransferteknik, 300 meter långt och 80 mm brett. Används med etikettrulle. Kan endast beställas i förpackning om 12 st. Priset avser per styck.

340,00 kr Inkl. moms 272,00 kr Exkl. Moms

Svart färgband i premiumharts, utformat för dina behov. Kan användas i detaljhandel, sjukvård, logistik och annat. Bandet är 300 meter långt och 80 mm brett. Används med passande etikettrullar.

Kan endast beställas i förpackning om 12 st. Priset avser per styck.

Viktiga funktioner

  • Färgband med högkapacitet på 300 meters längd per rulle
  • 80 mm bredd
  • Färgband för termotransferteknik av hög kvalitet
  • Ger tydliga, hållbara resultat
  • Standardvax / harts med svart bläck
  • Kräver kompatibla etikettrullar

Översikt

300 meter svart färgband med premium vax / harts för termotransferteknik, 80 mm i bredd och certifierat av Brother International Europe. Klicka för mer information.

BSP1D300080 svart färgband i premiumvax / harts för termotransferteknik garanterar professionell, problemfri utskrift av etiketter på din kompatibla Brother etikettskrivare. Med 300 meter färgband med hög kapacitet behövaer du inte byta band lika ofta och då får pålitlig etikettutskrift.

Du kan förvänta dig professionella resultat med det 80 mm breda färgbandetband i premiumvax / harts för termotransferteknik. BSP1D300080 färgband tillverkas enligt strikta krav och är kompatibelt med specifika Brother etikettskrivare med termotransferteknik.

Att välja färgband med premium vax / harts för termotransferteknik certifierad av Brother International Europe garanterar att din maskin fortsätter att prestera på bästa sätt och ge resultat som är skarpa och hållbara. 

Kompatibel med

Kompatibla skrivare